Facilicom op Facility for Future


Facilicom op Facility for Future
28-11-2016 8:30

Facilicom is  - als founding partner - prominent aanwezig op het Facility for Future Event op 18, 19 en 20 januari in de Brabanthallen in Den Bosch. "Het vakevent wordt nu al hét inspiratie event voor het creëren van meerwaarde genoemd", stelt een woordvoerder van de facilitaire dienstverlener.

Tijdens Facility for Future is er veel aandacht voor diverse facilitaire thema's als schoonmaak, catering, duurzaamheid, gebouwautomatisering en onderhoud. 'Voor Facilicom Group staat dit event in het teken van mens en techniek; de optimale mix', vertelt Facilicom CEO Geert van de Laar. 'Bezoekers maken kennis met diverse innovaties tijdens ons Facilitair Kenniscentrum op donderdagmiddag. Daarnaast zullen diverse mensen uit onze organisatie meewerken aan workshops, presentaties en inspiratiesessies."

Tijdens het nieuwe vakevent Facility for Future 2017, waar ontwikkelingen, trends en innovaties binnen het facilitaire werkveld samen komen, staat kennis delen en netwerken centraal. "Op inspirerende wijze laat Facility for Future 2017 ontdekken hoe meerwaarde gecreëerd kan worden voor organisaties, klanten en werknemers. Met out of the box visies in het theaterprogramma en leerzame workshops. Ervaar zelf de state of the art hospitality-concepten en hoe adequaat in te spelen op actuele thema's op de interactieve exposities."

Belangstellenden zijn in het grand-café van Facilicom om informeel bij te praten of kennis te maken. Een toegangsbewijs is gratis verkrijgbaar via de website.

www.facilicom.nl/FacilityForFuture

Deel op Social Media 

<< November 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >