Home > Adverteren

Adverteren

inside information is een kennisplatform voor kantoor- en projectinrichting en (interieur)architectuur. Sinds 1991 verschijnt het onafhankelijke vaktijdschrift Inside Information in de maanden februari, april, mei, augustus, oktober en december.

Breng uw bedrijf onder de aandacht
Inside Information is de ideale mediapartner om uw organisatie en product onder de aandacht te brengen van klanten en potentiële afnemers. Via zowel het vaktijdschrift, de digitale nieuwsbrief, het twitter account @inside01, als de website www.insideinformation.nl bereikt u direct een groot aantal gebruikers en beslissers:

  • Inside Information is het best gewaardeerde vaktijdschrift over projectinrichting en (interieur)architectuur dat in 2023 drie keer verschijnt: 2x als magazine en 1x als luxe krant.
  • De website insideinformation.nl wordt maandelijks bekeken door duizenden bezoekers. Zij gebruiken de site om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, actuele projecten, interessante beurzen, producten, trends en ontwikkelingen.
  • Via onze nieuwsbrief informeert Inside Information ruim tweeduizend vakgenoten regelmatig met een uitgekiende selectie van het laatste nieuws en de belangrijkste ontwikkelingen binnen het vakgebied..
  • Het Twitteraccount van Inside Information informeert de volgers à la minute wanneer er belangwekkend nieuws is in de branche. Het account is ook te volgen via de website.
  • Een groot aantal portals gebruikt de vakinformatie voor de nieuwsgaring met betrekking tot ontwikkelingen in het vak.
  • Zoekt u naar verdere verdieping of scholing voor het op peil houden van uw vakkennis? Neem dan een kijkje op de website van ons zusterbedrijf Office Academy. Daar vindt u altijd een opleiding of cursus op het gebied van Huisvesting & Interieur die bij u past.

Via het vaktijdschrift, de website en de overige digitale media verspreidt Inside Information het vaknieuws. Zorg er dus voor dat uw nieuws, projecten, beurzen en vacatures gepubliceerd worden – in print en/of digitale vorm – via Inside Information. In de rechterbalk vindt u onze actuele mediakits in het Nederlands, Engels en Duits.

Uiteraard maken wij graag een scherpe offerte op maat voor u!

Inside Information is continu bezig nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen. Heeft u een bepaald marketingidee of een nieuwe functionaliteit in gedachten, laat het ons dan weten. Wij gaan graag met u in gesprek.

Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen: +31 (0)578 629 061 Ton Brands: [email protected]

Inside Information
Download hier onze tarievenkaart.

Inside Information Online
Download hier onze tarievenkaart.

Office Academy

Download hier onze tarievenkaart.

English
Using the links you can download our advertising information and rates.

Deutsch
Auf den Links können Sie unsere Werbung Informationen und Preise downloaden.

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand