Inside Information is een vaktijdschrift voor projectinrichting en (interieur)architectuur. Onze redactie schrijft artikelen, interviews en achtergrondreportages over professionele huisvesting, interieur en design. Spraakmakend, ongebonden en een tikje eigenwijs. Dat is Inside Information.

In Inside Information is het tijdschrift Verlichting opgenomen, dat uitgebreid aandacht schenkt aan de ontwikkelingen op het gebied van projectverlichting en architecturale verlichting.

U heeft de keuze uit een van de onderstaande abonnementsvormen:

  • Inside Information verschijnt 6 keer per jaar en heeft een gemiddelde omvang van 84 pagina’s in full colour. Een jaarabonnement kost € 100,00 (*).
  • Daarbij ontvangt u tevens de gratis digitale nieuwsbrief, alsmede kortingen op diverse vakpublicaties, beurzen en congressen.

* Bovenstaand tarief is exclusief 9% btw en geldig voor verzending binnen Nederland. Voor buitenlandse lezers geldt een toeslag van € 25,- op de tarieven van een jaarabonnement bij verzending binnen Europa, bij verzending buiten Europa geldt een toeslag van € 55,-

Losse nrs. zijn te bestellen voor € 20 (verzending binnen Nederland) of € 30 (verzending binnen Europa). Verzending buiten Europa op aanvraag.

Kies hieronder de door u gewenste abonnementsvorm en meld u aan

    Selecteer het gewenste abonnement: