Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2024

5 juni - 7 juni

Gratis na registratie
Vakbeurs Facilitair

Vakbeurs Facilitair is een jaarlijkse beurs die plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Het evenement richt zich op het vakgebied van facilitair management, waarbij alles draait om het efficiënt en effectief inrichten van facilitaire dienstverlening binnen organisaties. Lees hier alles over de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2024.

Op 5, 6 en 7 juni vindt de 25ste editie van hét evenement voor facilitair dienstverlening en gebouwbeheer plaats, de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Waar duizenden, bezoekende eindgebruikers voor werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer zoeken naar oplossingen om hun dagelijkse werk beter te kunnen doen; zich laten inspireren door de honderden standpresentaties van de deelnemers; op zoek gaan naar vakkennis en -informatie over tientallen thema’s; en kennis maken met een rijkgeschakeerd aanbod van facilitaire diensten en producten.

Na hun gratis registratie kunnen de bezoekers de beursvloer op om de honderden aanbieders te ontmoeten, kennis te maken met hun noviteiten en te horen van welke aanbod zij zoal gebruik kunnen maken. Daarnaast kunnen zij tientallen, kwalitatieve lezingen bijwonen, bij de prijsuitreikingen zijn, de branchestraat bezoeken of op een van de cateringterrassen uitrusten, hun WhatsApp bijwerken of genieten van lunch, koffie, thee of water, voor zover zij dat niet al hebben gedaan bij een van de standhouders.

Om na hun bezoek aanvullende informatie te vinden op deze website.

Doelgroep

Tot de doelgroep bezoekers van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer behoren de beursorganisatie alle professionele verantwoordelijken op het gebied van werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer, samengevat aangeduid als facilitair management.

Deze professionals zijn als facilitair (mede-)verantwoordelijke werkzaam in het bedrijfsleven, bij de (semi-)overheid, in de zorg en het onderwijs. Zie ook het Bezoekersprofiel 2022 van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Daarnaast alle personen, die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de levering, ontwikkeling, aankoop en/of productie van producten en/of diensten voor het facilitair management en/of gebouwbeheer. Meer lezen

Gegevens

Begin:
5 juni
Einde:
7 juni
Kosten:
Gratis na registratie
Site:
https://www.vakbeursfacilitair.nl/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
Utrecht, 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 (0)30 295 59 1
Bekijk de site van Locatie