Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Vakbeurs Facilitair naar september

, ,

Vakbeurs Facilitair naar september

Delen

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is verschoven naar 15, 16 en 17 september van dit jaar. De vakbeurs vindt in dezelfde hallen plaats als de editie 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Door de aanhoudende beperkingen voor het houden van vakbeurzen als gevolg van de coronadreiging was organisatie HoLaPress Communicatie gedwongen het evenement te verschuiven.

Het jaarlijkse vakevenement voor werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken wordt gedurende de 3 dagen in september op dezelfde wijze gehouden als de bezoekers gewend zijn: met kosteloze toegang na registratie, koffie voor vroege vogels en beursvloer met honderden deelnemers. De openingstijden zijn eveneens als voorgaande edities: iedere dag van 10.00 tot 18.00 uur, behalve vrijdag tot 17.00 uur.

De editie 2020 van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer trok met bijna 300 deelnemers bijna 13.000 bezoekers. De organisatie gaat ervan uit, dat zich daarin geen noemenswaardige verschillen voor gaan doen, gezien het grote succes van de editie 2020.

www.vakbeursfacilitair.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie