Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Destination: Design

15 september @ 08:00 - 17 september @ 17:00

Destination: Design

In 2024 is Destination: Design voor de derde keer terug! Met wederom Nederlandse en internationale interieurmerken op dezelfde locatie: het Klokgebouw in Eindhoven. Daarmee is dit initiatief opnieuw hét designevent in Nederland in 2024 voor de interieurprofessional. Op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september 2024 heten we alle professionals weer welkom om dit event te bezoeken.

Destination: Design is een initiatief van verschillende Nederlandse en internationale designmerken. Het event is ontstaan in 2022, uit de gezamenlijke behoefte om weer op een hoogwaardige manier te sparren met professionals uit de branche nadat de ene na de andere grote designbeurs werd afgelast. Het evenement werd een groot succes.

Het concept: het samenbrengen van de beste Nederlandse en internationale designmerken. Zo creëert Destination: Design een podium voor nieuwe producten, innovaties en ideeën, op een plek met alle mogelijkheden voor inspiratie en ontmoeting.

Van meubels tot stoffen, onder de participanten van Destination: Design zijn verschillende branches vertegenwoordigd. Dat maakt Destination: Design het ideale event voor:

  • Detaillisten en interieuradviseurs
  • Architecten
  • Stylisten
  • Interieurontwerpers
  • Designers

Wil je meer informatie over het evenement? Neem dan contact op met [email protected].

Het business event voor interieurprofessionals

 

Gegevens

Begin:
15 september @ 08:00
Einde:
17 september @ 17:00
Site:
https://destinationdesign.nl/

Locatie

Klokgebouw
Klokgebouw 50
Eindhoven, 5617 AB
+ Google Maps
Telefoon
06-48517826
Bekijk de site van Locatie