Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ARCHITECT@WORK Rotterdam 2024

11 september - 12 september

Op 11 en 12 september 2024 strijkt ARCHITECT@WORK neer in Ahoy Rotterdam. Architect@Work is een internationale beurs die zich richt op architecten, interieurontwerpers en andere professionals uit de bouwsector. Lees hier alles over ARCHITECT@WORK Rotterdam 2024.

Versnellen

Tot zover werd ARCHITECT@WORK iedere twee jaar in Rotterdam georganiseerd. “Na negen succesvolle edities in Rotterdam – met gemiddeld zo’n 4.500 bezoekers – versnellen we nu de frequentie naar jaarlijks, waarbij we afwisselend Rotterdam en Amsterdam aandoen”, vertelt Anne Laure van de Ginste van ARCHITECT@WORK enthousiast.

“Na de editie van ARCHITECT@WORK in Rotterdam afgelopen september volgt in 2023 daarom een editie in Amsterdam, om dan in 2024 weer terug te komen in Rotterdam, enzovoorts.”

ARCHITECT@WORK

Wat Architect@Work onderscheidt van andere beurzen, is de focus op innovatie en de presentatie van nieuwe producten en materialen. Alle exposanten worden zorgvuldig geselecteerd door een commissie van architecten en interieurontwerpers, die ervoor zorgen dat alleen producten en diensten van hoge kwaliteit en met een innovatief karakter worden tentoongesteld.

Naast de tentoonstelling biedt Architect@Work ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties, gegeven door toonaangevende architecten en ontwerpers. Deze sessies behandelen onderwerpen variërend van nieuwe technologieën en materialen tot de nieuwste trends in architectuur en interieurontwerp.

Houdt de website in de gaten voor de laatste informatie!

Een impressie van ARCHITECT@WORK Rotterdam 2022

 

Gegevens

Begin:
11 september
Einde:
12 september
Site:
https://rotterdam.architectatwork.nl/home/

Organisator

ARCHITECT@WORK
Telefoon
+32 56 24 11 11
E-mail
info@architectatwork.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
Rotterdam, 3084BA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010 - 293 33 00
Bekijk de site van Locatie