Home > Branche > Nieuws > Architect@Work ook in regio Amsterdam

,

Architect@Work ook in regio Amsterdam

Delen

Architect@Work strijkt op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 neer in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Het wordt de eerste editie van het event in de metropoolregio Amsterdam. Rond het thema ‘Healthy Materials’ organiseert Architectenweb opnieuw een lezingenprogramma.

Tot dusver werd Architect@Work iedere 2 jaar in Rotterdam georganiseerd. “Na negen succesvolle edities in Rotterdam – met gemiddeld zo’n 4.500 bezoekers – versnellen we nu de frequentie naar jaarlijks, waarbij we afwisselend Rotterdam en Amsterdam aandoen”, vertelt Anne Laure van de Ginste van Architect@Work.
“Na de editie van Architect@Work in Rotterdam afgelopen september volgt in 2023 daarom een editie in Amsterdam, om dan in 2024 weer terug te komen in Rotterdam, enzovoort.”

Het thema van Architect@Work is opnieuw ‘Healthy Materials’. Naast het lezingenprogramma, dat Architectenweb organiseert, komt dit bijvoorbeeld terug in de materialententoonstelling ‘Healthy Heroes’ door MaterialDistrict en in de fototentoonstelling door Dutch Architecture Photographers (DAPh).
Het belangrijkste zijn natuurlijk de exposanten die in de bekende compacte stands op de beurs hun innovaties tonen. Naar verwachting zo’n honderdzestig exposanten presenteren hun noviteiten. Daarbij zijn bij tal van exposanten natuurlijk ook ‘healthy materials’ te zien.

Naast de edities in Rotterdam en Amsterdam wordt Architect@Work door heel Europa georganiseerd. Komend jaar vindt het event plaats in Barcelona, London, Bordeaux, Zürich, Kortrijk, Marseille, Hamburg, Amsterdam, Stuttgart, Parijs en Düsseldorf.
In de regio Amsterdam vindt het vakevenement plaats op 27 en 28 september 2023 in Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaanstad.

Kijk voor meer informatie op www.architectatwork.nl.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie