Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DESIGN DISTRICT 2024 Van Nelle Rotterdam

29 mei - 31 mei

€15

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.

Design District is een evenement voor interieurarchitecten, architecten, ontwerpers, projectinrichters, stylisten, detaillisten en andere interieurprofessionals. Op Design District vind je ruim 150 topmerken die hun nieuwste en beste producten laten zien. Van jonge ontwerpers en beginnende labels tot de gevestigde internationale merken. Het aanbod op de beursvloer is gevarieerd en in evenwicht; Je vindt er o.a. meubilair, verlichting, sanitair, tegels, vloeren, stoffen en andere materialen. De stands zijn klein, alleen het nieuwste wordt getoond. Dat maakt het een overzichtelijk evenement waar je binnen één dag weer helemaal bij bent op interieurgebied.

Geschiedenis

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. Mis het niet: Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!

Programma

Openingstijden
Woensdag 29 mei 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 30 mei 10.00 – 19.00 uur
Vrijdag 31 mei 10.00 – 17.00 uur

 

Woensdag 29 en donderdag 30 mei zijn uitsluitend toegankelijk voor vakpubliek. Vrijdag 31 mei zijn naast professionals ook studenten en particulieren welkom.

Met uitnodiging Gratis
Met kortingsvoucher € 15
Aan de kassa € 30

Wanneer je je vooraf aanmeldt, ontvang je een voucher voor 50% korting. Je betaalt dan € 15 aan de kassa in plaats van € 30.

Klik hier en meld je aan voor een kortingsvoucher voor Design District. Let goed op of je je als ‘professional’ of ‘particulier & student’ aanmeldt.

Gegevens

Begin:
29 mei
Einde:
31 mei
Kosten:
€15
Evenement Tags:
,
Site:
https://designdistrict.nl/

Organisator

Design Destrict

Locatie

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
Rotterdam, 3044 BC
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie