Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ARCHITECT@WORK Brussel 2024

29 mei - 30 mei

Gratis na registratie

Om de twee jaar vindt het succesvolle concept ARCHITECT@WORK plaats te Tour & Taxis Brussel. ARCHITECT@WORK is een totaalevenement met focus op productinnovaties voor architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers. Lees hier alles over ARCHITECT@WORK Brussel 2024.

Architect@Work wordt jaarlijks afgewisseld met de editie in Kortrijk. Wat Architect@Work onderscheidt van andere beurzen, is de focus op innovatie en de presentatie van nieuwe producten en materialen. Alle exposanten worden zorgvuldig geselecteerd door een commissie van architecten en interieurontwerpers, die ervoor zorgen dat alleen producten en diensten van hoge kwaliteit en met een innovatief karakter worden tentoongesteld.

Naast de tentoonstelling biedt Architect@Work ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties, gegeven door toonaangevende architecten en ontwerpers. Deze sessies behandelen onderwerpen variërend van nieuwe technologieën en materialen tot de nieuwste trends in architectuur en interieurontwerp.

Houdt de website in de gaten voor de laatste informatie!

Een impressie van ARCHITECT@WORK Brussels 2022

Gegevens

Begin:
29 mei
Einde:
30 mei
Kosten:
Gratis na registratie
Evenement Tags:
,
Site:
https://brussels.architectatwork.be/

Organisator

ARCHITECT@WORK
Telefoon
+32 56 24 11 11
E-mail
info@architectatwork.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tour & Taxis Brussels
Avenue du Port/Havenlaan 86c
Brussel, B-1000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie