Facilitaire Benchmark Awards uitgereikt


Facilitaire Benchmark Awards uitgereikt
16-11-2016 8:30

IBM en FrieslandCampina zijn de winnaars geworden van de Facilitaire Benchmark Awards 2016. De jury was unaniem in de waardering voor respectievelijk de ‘Beste Integrale Prestatie’ en de ‘Meest Verbeterde Prestatie’ door deze twee facilitaire bedrijven. De prijzen werden uitgereikt tijdens het event Benchmark XL, dat plaatsvond in het iconische Evoluon in Eindhoven.

Erik Ernst, hoofdredacteur FMN Connect, nam namens FrieslandCampina de award voor de ‘Meest Verbeterde Prestatie’ in ontvangst. PWC en Royal HaskoningDHV waren de andere genomineerden. “Alle drie genomineerde organisaties zijn de afgelopen jaren bezig geweest met het optimaliseren en efficiënter inrichten van hun dienstverlening. Bij FrieslandCampina is dit duidelijk terug te zien in de benchmark van dit jaar. De kosten zijn sterk gedaald op met name de onderdelen onderhoud, energie, beveiliging en receptie. Maar kwaliteit is de organisatie hierbij niet vergeten. Terwijl de kosten zijn gedaald, is de aangeboden kwaliteit juist sterk gestegen. Een prestatie waar de organisatie trots op kan zijn”, aldus het juryrapport.

IBM won de prijs voor de ‘Beste Integrale Prestatie’. Volgens de jury wordt het bedrijf gekenmerkt door een stabiele en professionele demand-organisatie, waar een goede samenwerking met haar integrale dienstverlener zichtbaar is. “Ondanks een daling van het aantal fte dit jaar is er nog steeds sprake van een scherp vierkante-meter-gebruik. Een prestatie op een zeer hoog niveau.” De overige genomineerden in deze categorie waren Saxion en Vivare.

Op Benchmark XL kwamen circa honderdtwintig facilitair managers en hun teamleden bij elkaar voor een dag vol nieuwe ontmoetingen, kennis delen, leren van elkaar en verbeteren. Het event werd georganiseerd door Colliers International Corporate Solutions en NFC Index Coöperatie.

www.fmn.nl

Deel op Social Media<< November 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >