Presentatie marktonderzoek op Facility for Future


Presentatie marktonderzoek op Facility for Future
07-11-2016 8:30

Op 18, 19 en 20 januari 2017 vindt in samenwerking met FMN het inspiratie event Facility for Future plaats. Hier worden de resultaten van het bekende Facility management marktonderzoek van Twynstra Gudde gepresenteerd.

"Een fundamentele pijler voor iedereen binnen het facilitaire werkveld", aldus een woordvoerder van FMN. "Hier worden interessante vraagstukken, zoals de trends en ontwikkelingen, de invloed van technologie en data en de ambitie van facilitaire professionals in 2017, beantwoord."

Projectleider van Facility for Future, René Wentink, geeft aan: “Een FM-vakevent is niet compleet zonder dit marktonderzoek. Wij zijn ontzettend trots dat de resultaten van dit gerenommeerde onderzoek bij ons worden gepresenteerd. Dit onderstreept wederom het speciale karakter van ons vakevent: kennis delen en inspireren.” De resultaten van het onderzoek worden dagelijks gepresenteerd tijdens het event zodat iedereen de kans krijgt om de presentatie bij te wonen.

Facility for Future is het event dat zowel richting geeft aan de toekomst van het vakgebied als aan de rol van de facilitair professional en waarbij facility management wordt gepositioneerd als belangrijk strategisch vakgebied met toegevoegde waarde voor organisaties. Het event geeft bovenal inzicht in de vele ontwikkelingen in het vakgebied.

Naast het beursgedeelte wordt een informatief contentprogramma samengesteld waarin veel ruimte is voor beleving, inspiratie en interactie. Ook komen er diverse (innovatieve) exposities, belevingspleinen en side-events. Thema’s zijn onder meer MVO/circulaire economie, het gebouw van de toekomst en gezond en veilig werken.

www.facilityforfuture.nl

Deel op Social Media<< November 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >