FM Plaza op Vakbeurs Facilitair


FM Plaza op Vakbeurs Facilitair
27-12-2013 8:00

FM Plaza heeft het voorlopige podiumprogramma gepresenteerd, zoals dat tijdens de komende Vakbeurs Facilitair ingevuld wordt. De bezoekers krijgen van branchevereniging FMN een aantrekkelijk en afwisselend programma aangeboden met presentaties, debatten, rondetafelgesprekken en prijsuitreikingen.

Woensdag 15 januaristaat in het teken van het onderwijs. Op deze dag worden onder meer prijzen uitgereikt voor de beste MBO en Bachelor scripties en houdt Stewart Dallas, director of marketing  van IFMA, namens FMN de presentatie 'FM across borders'. Kenwerk verzorgt een Lagerhuisdebat over Onderwijs & Bedrijfsleven en Prequest behandelt een praktijkcase over het belang van FMIS binnen het HBO FM onderwijs.

FM professionals kunnen op donderdag 16 januari kennis nemen van de Greenlease Menukaart, een presentatie van het Platform Duurzame Huisvesting. Tevens wordt op deze dag het Greenlease Dashboard aan de pers gepresenteerd. Het LOOFD / Haagse Hogeschool gaat in op de duurzaamheid van Facility Management in Nederland en het Agentschap NL behandelt via een case de praktijk van energiemanagement.

Op vrijdag 17 januari daagt de Codecommissie Verantwoordelijk Marktgedrag de bezoekers uit kleur te bekennen en verzorgt OSB een presentatie over de toegevoegde waarde van het OSB Keurmerk. In de middag verzorgt de kenniskring Zorg van FMN een interactieve sessie. 

<< December 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >