Intop steunt Edukans


Intop steunt Edukans
05-11-2012 15:01

Intop, leverancier van onder meer allerhande hulpmiddelen in het kantoor, steunt het project Edukans. "Schoenmaatjes is dé kans voor kinderen om écht iets te doen voor kansarme leeftijdsgenootjes wereldwijd", aldus het bedrijf.

Edukans bereikt inmiddels 370.000 leerlingen in Nederland met acties als Schoenmaatjes en Going Global. Al deze jongeren worden door de actie bewust van het feit dat niet ieder kind op deze wereld naar school kan gaan. En dat zij er samen met Edukans wat aan kunnen doen.

Als Schoenmaatje vullen zij een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. Basisscholen, bedrijven en verenigingen zetten zich hiervoor in. Intop Europe zal deze gemaakte schoendozen aanvullen met bruikbare schoolspullen. "Hierdoor willen wij laten zien dat een kleine ondersteuning van producten een groot verschil maakt in een andere samenleving. Wij gaan creatief om met onze oude voorraad, en maken deze producten weer goed bruikbaar."

Wereldwijd gaan circa 67 miljoen kinderen niet naar school. "Daar moet iets aan gebeuren", aldus Intop. Edukans gelooft in scholing als meest duurzame vorm van ontwikkeling. Onderwijs maakt weerbaar, geeft kinderen vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben. Daarom werkt Edukans aan meer scholen, meer schoolbanken, meer schoolborden en meer leraren in ontwikkelingslanden.

 Edukans ondersteunt onderwijsprojecten in Ethiopië, India, Kenia, Oeganda en Peru.

<< November 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >