Nieuwe website BNA


Nieuwe website BNA
26-11-2014 7:59

De BNA heeft een nieuwe website. "Het was tijd voor een nieuwe uitstraling, die past bij de ontwikkeling van de branchevereniging", zegt BNA-directeur Fred Schoorl. "Een open venster op de wereld, maar ook een groot transparant venster waar leden door naar binnen kunnen, waardoor we met elkaar kunnen praten."

De BNA kiest er met de nieuwe site duidelijk voor zijn leden voorop te stellen, door ze zelf aan het woord te laten over thema’s waaraan de BNA werkt en die direct gerelateerd zijn aan de dagelijkse praktijk van het architectenbureau. Aan alle content is gerelateerde content gekoppeld: bezoekers van de site worden zo getriggerd door te klikken naar gerelateerde nieuwsberichten, evenementen, online advies, lidmaatschap, publicaties, et cetera.

De site is ontwikkeld samen met leden van de BNA. Leden zijn geïnterviewd, er is een zogenoemde toptakenlijst samengesteld, en er zijn workshops gehouden om te peilen welke behoeften en wensen er speelden onder leden en bureaumedewerkers bij de BNA. De resultaten zijn meegenomen in de briefing naar het kernteam van de site, dat bestond uit een communicatie conceptontwikkelaar, een freelance ontwerper en webbouwers.

Zes websites worden in december en januari gefaseerd geïntegreerd binnen een en dezelfde site. Te weten de corporate site bna.nl, de portfoliosites architecten.nl en dutcharchitects.org en de websites van BNA Onderzoek, BNA Academie en Gebouw van het Jaar. De rijke content van de verschillende websites kan op die manier een wisselwerking aangaan. Bovendien betekent de overstap naar één cms een efficiëntieslag.

Een kernteam van conceptdenkers, ontwerpers en bouwers is samen met de BNA verantwoordelijk voor het resultaat. De site is binnen vier maanden ontwikkeld. Het communicatieconcept is ontwikkeld door Total Active Media, de site is ontworpen door Paul de Jong en gebouwd in WordPress door Van Ons.

www.bna.nl

<< November 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >