Aura Light ontvangt Frost & Sullivan award


Aura Light ontvangt Frost & Sullivan award
01-12-2011 11:55

Lampenproducent Aura Light heeft de 2011 European Lighting Equipment Customer Value Enhancement Award gewonnen. De prijs wordt uitgereikt door het adviesbureau Frost & Sullivan.

Aura Light is een cleantech bedrijf die duurzame Long Life lampen ontwikkelt die volgens het bedrijf tot vier keer langer meegaan dan standaard producten. Bovendien kunnen ze het energieverbruik tot 80 procent terugdringen.

"Het is een hele eer dat Frost & Sullivan ons deze award heeft gegeven", vertelt Martin Malmros, CEO en Group Director van Aura Light International AB. "Dit zal ons verder inspireren om onze focus op duurzaamheid verder te ontwikkelen en het zal ook positieve aandacht geven aan ons productassortiment."

Frost & Sullivan heeft Aura Light de prijs toegekend met de volgende motivatie: "Met producten van uitstekende kwaliteit, productinnovaties en klantgerichte oplossingen helpt Aura haar klanten om energie te besparen en duurzamer te worden, zelfs in tijden van een krap budget. Voor Aura geldt dat elke vorm van energiebesparing interessant is, zolang er een duidelijke return-on-investment is. In plaats van een reeks standaard producten aan te bieden, richt de aanpak van Aura zich op de individuele vereisten van de klant om zo oplossingen op maat te kunnen aanbieden. In het afgelopen jaar bleek deze strategie opnieuw bijzonder succesvol bij bestaande en nieuwe klanten van Aura. Hierdoor heeft het bedrijf zich opnieuw uitstekend gepresteerd op de Europese lichtmarkt."

 


Martin Malmros

 "Deze award bevestigt dat onze focus op het ontwikkelen en leveren van lampen van hoge kwaliteit, samen met de directe kostenbesparingen die het onze klanten oplevert, erkend worden door de experts van de sector", aldus Martin Malmros.

De Frost & Sullivan Award for Customer Value Enhancement wordt toegekend aan het bedrijf dat het best presteerde in het implementeren van strategieën die op een proactieve manier waarde genereren voor klanten. De focus ligt op de return-on-investment die klanten ervaren in het gebruik van de diensten of producten van het winnende bedrijf. Deze award erkent de focus van het bedrijf op het verhogen van de waarde voor zijn klanten. Het gaat verder dan gewoon een goede klantenservice; het leidt tot meer klantenbehoud en uiteindelijk tot een uitbreiding van het klantenbestand.
 

<< December 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >