Nieuws


13-11-2019 8:00

Triplaco Print Acoustics kijkt met tevredenheid terug op Edu Build, een eendaags summitvoor beslissingsnemers in onderwijsinfrastuctuur. 

"Op verschillende ruime standen van exposanten konden de bezoekers terecht voor kwalitatieve info rond producten en diensten voor de onroerende onderwijssector", aldus een woordvoerder over het evenement in de Flanders Expo in Gent. "Print Acoustics by Triplaco heeft op de ingerichte stand  talrijke directeuren en facility managers scholen mogen ontvangen met bouw- en renovatieplannen."

Vooral veel sporthallen zijn aan vernieuwing of uitbreiding toe. "Op het seminar 'Akoestisch comfort in combinatie met gezonder binnenklimaat' heeft Ruben Lannoo, project sales Print acoustics, de voordelen van een akoestische nagalmcorrectie onder grote belangstelling toegelicht."

www.triplaco.be

 

Deel op Social Media13-11-2019 8:30

De Joke Veeze Foundation organiseert voor de vijfde maal een ontwerpwedstrijd. Door de grote internationale aandacht in de mode- en interieurbranche voor dessins, wordt dit jaar een ontwerpwedstrijd georganiseerd voor nieuwe, originele en verrassende dessins. De Joke Veeze Award 2019 wordt in april 2020 uitgereikt. 

Deelnemers aan de wedstrijd kunnen maximaal drie ontwerpen inzenden. Het dessin mag gebruikt worden op kledingstoffen, sjaals, meubelstoffen, wand- en vloerkleden, behang of pakpapier. De uiterlijke inzenddatum is 28 februari 2020.

De wedstrijd is gericht op jonge, startende ontwerpers en studenten van vakscholen, hogescholen en kunst- en modeacademies. Deelnemers mogen niet ouder zijn dan 28 jaar en de ontwerper mag maximaal 3 jaar geleden een opleiding hebben afgesloten.

Aan de Joke Veeze Award 2019 is een eerste prijs van 3.000 euro verbonden. De tweede prijs bedraagt 1.000 euro en de derde prijs 500 euro. De genomineerde inzendingen zullen op een expositie in Amsterdam te zien zijn. De jury bestaat uit: Frans Ankoné (stylist en vormgever), Kim Schipperheijn (ontwerper bij Vlisco), Edward van Vliet (ontwerper en creative director bij Leolux) en Martijn Nekoui (oprichter en directeur van MOAM).

Joke Veeze (1945-2013) was 25 jaar de bevlogen directeur van Akademie Vogue, een opleidingsinstituut voor styling en vormgeving. In haar naam is een stichting opgericht die ten doel heeft getalenteerde studenten en recent afgestudeerden te ondersteunen. De Joke Veeze Foundation wil dit bereiken door het jaarlijks organiseren van een masterclass en een modeprijs met een wisselende invulling: ontwerp, fotografie of styling.
 

www.jokeveezefoundation.nl


Deel op Social Media<< November 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >