Nieuws


13-12-2018 13:37
Fortuna Sittard verwelkomt een nieuwe Official Partner: Coretec. Samen met Pfennings Wooncentrum Sittard en Bosgoed Groothandel heeft Coretec gezorgd voor nieuwe vloeren in de Business Club, diverse skyboxen en Brasserie 54.Commercieel manager Jiry Funke: “We proberen de hospitality bij Fortuna Sittard stapsgewijs naar een nóg hoger niveau te tillen. De samenwerking met Coretec, Pfennings Wooncentrum en Bosgoed Groothandel helpt ons bij het realiseren van die doelstelling. Onze Business Partners zijn in hun nopjes met de nieuwe ‘look and feel’ van de diverse ruimtes in het stadion. Wij als Fortuna zijn dat uiteraard ook.”Jan Dossche – President USFloors International is tevreden met de installatie van de Coretecvloeren in het Stadion van Fortuna Sittard: “Nadat USFloors de voetbalstadions van Sporting Lokeren en Beerschot-Wilrijk van nieuwe vloeren voorzien had, hebben we nu een heel mooie referentie met het voetbalstadion van Fotuna Sittard in de Nederlandse Eredivisie. We zijn fier om Official Partner te zijn van Fortuna Sittard tussen wereldmerken als Mc Donalds, KPN en Telegaaf.""Sportsponsoring is de laatste decennia enorm geëvolueerd", vervolgt Dossche. "Sport is emotie. Het genereert heel wat media-aandacht en bereikt de juiste doelgroep. Voetbal is wereldwijd en ook in Nederland de meest gemediatiseerde sport, dus ideaal geschikt om de ‘wereldkampioen’ in watervaste meerlagige pvc vloeren - Coretec - te promoten. De duizenden bezoekers van Fortuna Sittard kunnen de Coretec vloeren op vele locaties in het voetbalstadion bewonderen. Coretec werd uitverkoren omwille van de unieke eigenschappen en de ideale toepassing in een renovatie omgeving. Onze nuchtere Noorderburen hebben al lang de kostenbesparende voordelen begrepen van een eenvoudig te plaatsen, hoogwaardige water- en slijtvaste planken- of tegelvloer zonder afbraakwerken of (dure) voorbereidingswerken. Slechts 8 millimeter dikte, gemakkelijk in onderhoud en met zorgvuldig gekozen decoren maken van Coretec de geschikte oplossing voor premium lokaties waar veel volk voorbijkomt."Door een beschermlaag is een Coretec-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt noch krimpt in contact met vocht. Een dergelijke vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem.Pfennings Wooncentrum uit Sittard was verantwoordelijk voor het leggen van de vloeren. “Toen Fortuna Sittard nog niet actief was in de Eredivisie, waren wij al actief binnen de club. We zijn dan ook erg trots dat steeds meer mensen nu kunnen genieten van onze Coretec-vloeren in de businessruimte, Skybox 54, de bestuursskybox en Brasserie 54. Er zijn al overeenkomsten getekend voor een nóg verdere uitbreiding in het stadion als het gaat om onze vloeren”, aldus directeur Richard Geuken.

Bosgoed Groothandel zorgde voor de distributie van de vloeren. “Een geweldige samenwerking waar ik persoonlijk erg trots op ben. Ik ben al jarenlang supporter van Fortuna Sittard en vind het geweldig dat wij verantwoordelijk zijn voor de distributie van de vloeren in het stadion. In de connectie tussen Pfennings Wooncentrum en Coretec heb ik erg veel vertrouwen”, laat Accountmanager John Fredrix namens Bosgoed Groothandel weten.

https://coretecfloors.com

Deel op Social Media<< December 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >