Interface sluit zich aan bij Klimaatcoalitie


Interface sluit zich aan bij Klimaatcoalitie
26-11-2014 8:30

Interface heeft zich aangesloten bij de Nederlandse Klimaatcoalitie. In Den Haag tekende de producent van modulaire vloerbedekking de overeenkomst waarmee zij zich verbindt aan deze coalitie van meer dan 50 bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties.

Interface, dat dit jaar het 20 jarig bestaan viert van zijn zogenoemde 'Mission Zero', wil op deze manier een bijdrage leveren aan ambitieuze klimaatdoelstellingen en een duurzame en inclusieve economie. Naast Interface hebben ook bedrijven als DSM, Philips en FrieslandCampina zich aangesloten bij de coalitie.

Rob Boogaard, President en CEO Interface EMEA: "Interface heeft vanaf 1994 grote inspanningen gedaan om het gehele productieproces te verduurzamen. Mede door intensieve ketensamenwerkingen zijn er grote stappen gezet in het bereiken van Mission Zero, onze missie om vóór 2020 volledig duurzaam te opereren -met nul-komma-nul negatieve invloed op het milieu – en daardoor een onderneming te zijn die een herstellende bijdrage levert aan milieu en maatschappij. Deze radicale doelstelling heeft ertoe geleid dat wij grote stappen hebben gezet op het terugdringen van CO2-uitstoot, afval en water-, energie- en grondstoffenverbruik. Het is onze rol, om samen met de leden van de coalitie, tegen bedrijven met koudwatervrees te zeggen: kom op, het kan. Je kunt geld verdienen, je aandeelhouders tevreden houden en marktaandeel winnen met duurzaamheid. Wij leveren het bewijs en zijn er van overtuigd dat het zelfs het enige juiste is voor de toekomst van ieder bedrijf."

Bedrijven die zich willen aansluiten bij de Nederlandse Klimaatcoalitie kunnen zich richten tot MVO-Nederland

www.mvonederland.nl

Deel op Social Media

<< November 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >