Nieuws


04-11-2019 8:00

Nu het stof langzaam is neergedaald kunnen we de balans opmaken van de Dutch Design Week. Het was een drukbezocht evenement met vele verrassingen en soms een teleurstelling. De nieuwe Ypsilon van Drentea past in geen van beide categorieën. Het mooie en functionele meubelsysteem was namelijk al aangekondigd. Maar dat maakt het niet minder speciaal. 

Ypsilon is een compleet flexibel en schakelbaar systeem, ontworpen voor zowel zittend als staand werken. "Alle duo-werkplekken van Ypsilon zijn elektrisch verstelbaar tot stahoogte en zijn voorzien van geïntegreerde akoestische panelen en een handig geplaatste kabelgoot die aan beide zijden goed toegankelijk is. Design, functie en ergonomie gaan perfect samen."

Bijzonder aan het systeem is onder meer dat het werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met Foklab, onderdeel van Fokkema Architecten. "Het nieuwe werken is veranderd. Dat vraagt om een nieuwe kijk op design. Drentea is daarom een creatieve samenwerking aangegaan met Foklab om de ultieme werk­plek voor iedereen te ontwikkelen."

Ypsilon is Drentea’s nieuwste concept op het gebied van werkplekken. "De eerste leveringen staan gepland in mei en juni van 2020."

www.drentea.nl


Deel op Social Media04-11-2019 8:00

Momenteel, van 3 tot en met 6 november, vindt in Brussel de Meubelbeurs plaats. het evenement wordt steeds vaker ook gevonden door aanbieders van projectmeubilair. "Een bezoek aan de beurs is dus ook voor contractspecialisten beslist de moeite waard", aldus een woordvoerder.

"Om je als bezoeker door het ruime aanbod te gidsen hebben we een paar tools voor jou ter beschikking. Zo kan je in de exposantenlijst op onze website de fabrikanten die zich in de projectmarkt specialiseren mooi opgelijst krijgen. In één klik is dat gebeurd! Om je selectie nog te verfijnen kan je bovendien alle fabrikanten die je wil bezoeken aanduiden en netjes in een lijst exporteren. Met dat lijstje in de hand hoef je niets te missen op de beurs zelf."

Op de beursplattegrond zijn de projectaanbieders gemarkeerd met een speciaal Contract-logo. "Ook op de signalisatieborden aan de stands wordt deze contractgeoriënteerde exposant duidelijk herkenbaar aangeduid. Zo wordt je beursbezoek nog interessanter en efficiënter."

Inrichters voor de horeca kunnen voor tafels en stoelen bijvoorbeeld terecht bij Kluskens, Mobitec, Perfecta en Toon De Somer. "Sfeervolle totaalinrichtingen zijn te vinden bij onder meer Nix Design, Castle Line, DTP, Moome, Nouvion, XO Interiors en Richmond." Ook accessoires voor de projectmarkt vindt men in Brussel, onder meer bij DV D’Sign, Inditime, Per/Use, PTMD, Ztahl by Dijkos en Mondiart. "Wie op zoek is naar specifieke oplossingen voor de healthcare sector is aan het juiste adres bij Otium by Mecam, Demuynck, Leda, Mahoton, en Revor.
Kantoorinrichters vinden beslist hun ding bij onder meer Joli, Toon De Somer of Gorbe."


Meubelbeurs Brussel wordt gehouden in de Brussels Expo.

www.meubelbeurs.be
 

Deel op Social Media<< November 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >