Nieuws


05-12-2018 8:30

De Vakschool Wageningen, onderdeel van Rijn IJssel, gaat binnenkort 'vernieuwbouwen'. En dat zal circulair gebeuren. "De meervoudig onderhandse aanbesteding ‘Furniture-as-a-Service’ zal hier een spraakmakende bijdrage aan leveren en heeft een voorbeeldfunctie richting de overige Rijn IJssel-vestigingen op het gebied van circulariteit en innovatievermogen", aldus een woordvoerder. Op 14 december organiseert de vakschool een marktontmoeting voor geïnteresseerde meubelleveranciers.

Rijn IJssel nodigt alle kantoor-, project- en schoolinrichters, met interesse en baanbrekende ideeën over circulair inrichten en ‘Furniture-as-a-Service’ businessmodellen, van harte uit om naar de marktontmoeting te komen, georganiseerd op 14 december 2018 (9.30 - 12.15 uur, met aansluitend een netwerklunch) in de Rijn IJssel vestiging aan de Middachtensingel 2, 6825 HN te Arnhem.


"Op deze ochtend vertellen we meer over de projectinhoud, de RCC aanbestedingsprocedure, de wildcards en de betekenis en bedoelingen achter ‘Furniture-as-a-Service’. Enkele partijen met praktijkervaring in RCC en "as-a-Service" in andere branches gaan de uitdaging aan om de deelnemers van deze marktontmoeting te prikkelen en te inspireren." Aanmelden kan tot en met 12 december via aanbesteden@rijnijssel.nl


In het ontwerp van de vernieuwde huisvesting Wageningen zijn allerlei innovatieve, duurzame en circulaire toepassingen opgenomen. De ‘binnenkant’ moet daarop worden afgestemd. "Vandaar dat we het losse projectmeubilair innovatie gericht en circulair verantwoord uitvragen via de RapidCircular Contracting (RCC)-aanpak, in de vorm van een meervoudig onderhandse aanbesteding. In de RCC-procedure worden we begeleid door KplusV."

"In een RCC vragen we niet om een volledig uitgewerkt totaalplaatje, maar selecteren we de meest geschikte partner, waarmee we na gunning samen optrekken in het uitwerken van de best passende oplossing." In dit geval stapt een inschrijver op een rijdende trein. Rijn IJssel heeft al veel werk verzet en een gerenommeerd interieurarchitectenbureau heeft een principeontwerp gemaakt waar al breed draagvlak voor is bij de medewerkers van de Vakschool Wageningen. De vernieuwde Vakschool moet compleet zijn ingericht voor de start van het komende onderwijsjaar.

Selectie van de meest geschikte partner vindt plaats op basis van een Programma van Ambities. "We nodigen drie sterke merken in circulair inrichten direct uit tot inschrijving. Voor twee (coalities van) partijen valt er een 'wildcard' te bemachtigen. Deze wildcards zullen worden toegekend aan partijen die ervaring hebben met het circulair verantwoord inrichten van scholen en in een beknopt schrijven aannemelijk maken dat zij zelf, of binnen hun coalitie, over de kennis en expertise beschikken om het losse meubilair ‘as- a-service’ voor Rijn IJssel te verzorgen. Hierover meer tijdens de marktontmoeting."

www.rijnijssel.nl


Deel op Social Media05-12-2018 12:45

(advertorial)

 

De wereld van het werk verandert – en met haar de eisen aan de ruimtebeleving. Onder het motto WORK.STYLE.CULTURE presenteerden wij dit jaar op de ORGATEC onze kantooroplossingen voor de werkomgeving van vandaag en morgen. Samen met onze klanten hebben wij individuele arbeidsculturen ontdekt en lieten wij zien hoe ons adviesconcept van de WORK.CULTURE.MAP – dat ingaat op de persoonlijke behoeften bij de interieurplanning en -inrichting – helpt bij het creëren van integrale ruimtebelevingen.Bezoekers van onze beursstand konden diverse ruimtelijke scenario’s op basis van onze vier stijlwerelden PURE, FLOW, TIMELESS en VISION aanschouwen. Een onderdeel van deze werkomgevingen waren uiteraard ook onze nieuwe producten.De nieuwe, innovatieve bureaustoel JET.III overtuigt al op het eerste gezicht door zijn organische, op de natuur geïnspireerde vormgeving. Zodra u erop gaat zitten, voelt u het totaal van wat hem zo bijzonder maakt. Een bureaustoel die de lichaamscontouren ondersteunt en met slechts twee hendels intuïtief kan worden ingesteld.

Zitten, staan, overleggen moet op veel plaatsen mogelijk zijn. Met onze nieuwe ontwikkelingen LIFE.S Interaction in combinatie met LIFE.S Stool en met LIFE.S Indoor creëert u inspirerende werkplekken en communicatiezones.Stiltewerkplekken voor geconcentreerd werken of persoonlijke gesprekken zijn belangrijk voor iedereen die in de open space werkt. Onze nieuwe QUIET.BOX Duo is hiervoor precies de juiste oplossing. Want als volledig zelfvoorzienende ruimte met klimaatregeling en ventilatie kan hij eenvoudig en geluidsarm op elke plek in uw ruimten worden opgesteld.Bij open arbeidsculturen, open structuren en open communicatie is het belangrijk om medewerkers een houvast te bieden: een plek waar persoonlijke spullen veilig kunnen worden opgeborgen en bewaard. Met de ACTA.PLUS Locker bieden wij u een oplossing die u passend bij uw werksituatie en behoefte kunt configureren met verschillende sluitmechanismen en fronten in diverse materialen en kleuren.Come inside the box – think out of the box! Bijvoorbeeld in onze nieuwe THINK.TANK.II, ontworpen op basis van het glazen scheidingswandsysteem TWO.2.BLOCK. Hier kan luidruchtig of in stilte, levendig of geconcentreerd worden gewerkt en overlegd – dat beslist u zelf, de rest van het kantoor zal er volstrekt geen last van hebben.

Wij zijn dagelijks bezig het bestaande kritisch te bekijken en onze innovatieve kracht te versterken. Daarbij behoort ook het gebruik van technologieën als VR en AR in de productontwikkeling.

In verschillende projecten werken wij aan de vormgeving van mogelijke werkplekken van de toekomst. Met de K+N WORKER exposeerden wij een van deze ontwikkelingsprojecten op de ORGATEC.

Onze K+N SMART.OFFICE oplossing is al helemaal in het heden aangekomen. Want in het digitale tijdperk worden beslissingen en reacties in real time gewenst en geëist. Met K+N SMART.OFFICE bieden wij u een hulpmiddel dat u in staat stelt het gebruik van natuurlijke hulpbronnen beter te analyseren, noodzakelijke veranderingen sneller te herkennen en hierdoor actief voorstellen tot veranderingsprocessen uit te werken.Wat ook de omvang van uw bedrijf is, wij van König + Neurath vinden: als we oplossingen-op-maat willen aanbieden, moeten wij onze klanten en hun taken volledig doorgronden. Want je kunt een arbeidscultuur alleen begrijpen als je het hele verhaal kent. Daarom heeft het gezamenlijke ontdekken van de arbeidscultuur voor ons prioriteit. Pas daarna ontwikkelen wij ruimtebelevingen en geschikte meubelconcepten.www.koenig-neurath.com


Deel op Social Media
<< December 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >