Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer – Utrecht 2023

juni 7 - juni 9

Gratis na registratie
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer - Utrecht 2023

Vakbeurs Facilitair is een jaarlijkse beurs die plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Het evenement richt zich op het vakgebied van facilitair management, waarbij alles draait om het efficiënt en effectief inrichten van facilitaire dienstverlening binnen organisaties. Lees hier alles over de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer – Utrecht 2023.

Tot de doelgroep bezoekers van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer behoren de beursorganisatie alle professionele verantwoordelijken op het gebied van werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer, samengevat aangeduid als facilitair management.

Deze professionals zijn als facilitair (mede-)verantwoordelijke werkzaam in het bedrijfsleven, bij de (semi-)overheid, in de zorg en het onderwijs. Zie ook het Bezoekersprofiel 2022 van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Daarnaast alle personen, die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de levering, ontwikkeling, aankoop en/of productie van producten en/of diensten voor het facilitair management en/of gebouwbeheer. Meer lezen

Programma

Naast de vertrouwde beursvloer met stands van de deelnemers is er een aanvullend programma met lezingen en prijsuitreikingen. Nieuw in deze editie zijn de overzichten van beursthema’s en bezoekersinteresses op deze website. Zij stellen de facilitair verantwoordelijke eindgebruikers in staat om zich op het aanbod te oriënteren en hun aanstaande bezoek voor te bereiden. Voor het eerst sinds de editie 2020 wordt ook de FGNoviteitenprijs weer op de beursvloer uitgereikt.

Voor een bezoek aan de beursvloer van hét nationale evenement van Nederland op het gebied van werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 juni is enkel een kosteloze registratie nodig. Dat kan vooraf via deze website of ter plekke bij de ingang van de vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Gegevens

Begin:
juni 7
Einde:
juni 9
Kosten:
Gratis na registratie
Site:
https://www.vakbeursfacilitair.nl/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
Utrecht, 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)30 295 59 1
Bekijk de site van Locatie