Laden Evenementen
Home > Evenementen > imm cologne 2024

imm cologne 2024

Delen

De grootste interieurbeurs van Duitsland keert terug in januari 2024. Het is een bron van inspiratie voor het hele interieurwezen en biedt unieke zakelijke kansen en waardevolle netwerkmogelijkheden. Lees hier alles over imm cologne 2024!

De IMM Cologne is een van de meest bekende interieurbeurzen ter wereld en vindt jaarlijks plaats in Keulen, Duitsland. De beurs is gericht op meubels, interieurdesign en woonaccessoires. Als zakelijk platform met een focus op handel, biedt imm cologne 2024 een efficiënte beursduur. Ontdek de trends en innovaties van ‘s werelds toonaangevende interieurmerken.

Naast de tentoonstellingen en presentaties van exposanten biedt IMM Cologne ook een uitgebreid programma van evenementen, waaronder seminars, lezingen en workshops over onderwerpen zoals design trends, materialen en innovatie in de interieurindustrie.

IMM Cologne is ook een belangrijke ontmoetingsplaats voor professionals uit de interieurindustrie, waaronder ontwerpers, architecten, inkopers, fabrikanten en leveranciers. Het evenement biedt dus een uitstekende gelegenheid om contacten te leggen en zakelijke relaties op te bouwen.

Zakelijk evenement.

Imm Cologne 2024 richt zich op vakbezoekers en is verkort om zeer efficiënt te zijn.

Inspiratiebron.

Ontdek de trends en innovaties van ‘s werelds beste interieurmerken aan het begin van het nieuwe jaar. Laat je inspireren!

Netwerkevenement.

Imm Cologne brengt belangrijke spelers van de internationale interieurbranche samen. Profiteer van het unieke netwerk!

Houdt de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Een impressie van imm cologne 2020

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand