Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > IMM Cologne: inspiratie, innovatie, interieurdecoratie

, ,

IMM Cologne: inspiratie, innovatie, interieurdecoratie

Delen

(advertorial)

Spannende ideeën, inspiratie en innovatie uit eerste hand. In januari 2022 opent imm cologne het eerste grote live-event van de binnenhuisinrichting post-pandemie zijn deuren. imm cologne vindt plaats van van 17 tot en met 23 januari 2022 in Keulen.

Waar kunt u beter zijn om eindelijk weer eens de merken en makers live te beleven, de community te ontmoeten en de trends en thema’s van de toekomst te ontdekken dan in de beurshallen van Keulen?

Time for Exchange
Het motto Time for Exchange (Tijd voor uitwisseling) brengt de twee belangrijkste facetten van de beurs samen: hoog tijd om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten en om van gedachten te wisselen en tegelijk iets nieuws doen, waar imm cologne trouwens garant voor staat. Hieruit ontstond een format die een combinatie is van een klassieke beurs met digitale ideeën, versmolten tot een bijzonder concept.

De kick-off van het jaar met een live-event
Het hart van de beurs blijft het live-event voor de kick-off van het jaar. Met eigen ogen nieuwe ideeën zien, materialen en stoffen bekijken, innovaties beleven en alle oude bekenden en nieuwe mensen live ontmoeten… Ook de komende jaren blijft dit heel belangrijk. Daarvoor is Keulen ook in 2022 de perfecte locatie: we verwachten 600 standhouders waarvan 74% uit het buitenland. imm cologne wordt na de heropstart post-corona de grootste interieurbeurs in Europa.

Hierbij toont de internationale ontmoeting van de sector ons natuurlijk niet alleen het actuele rijke aanbod en de nieuwste inrichtingsideeën. In Keulen presenteren de grote merken en designers hun visie voor morgen en bepalen ze samen met de bezoekers de belangrijkste interieurtrends voor de komende maanden.

Verder dan de beurs alleen
Het tweede, nieuwe facet van imm cologne heeft de naam ‘imm cologne 365’ gekregen. Dit betekent niet alleen dat de beurs ook via internet kan worden bezocht. De combinatie van het zakelijk netwerk ambista en het content platform ’the magazine by imm cologne’ is uniek in zijn soort en biedt de scène van het interieurontwerp het hele jaar door zakelijke opportuniteiten, netwerken en de uitwisseling van inspiraties die veel verder gaan dan de beurs zelf.

Informatie over en tickets voor imm cologne 2022 op imm-cologne.com.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie