Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

ARCHITECT@WORK Kortrijk 2023

11-05, 2023 @ 10:00 - 12-05, 2023 @ 20:00

Gratis na registratie
ARCHITECT@WORK Kortrijk 2023

Om de twee jaar vindt het succesvolle concept ARCHITECT@WORK plaats te Kortrijk Xpo. ARCHITECT@WORK is een totaalevenement met focus op productinnovaties voor architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers. Lees hier alles over ARCHITECT@WORK Kortrijk 2023.

Inhoudelijk houdt ARCHITECT@WORK Kortrijk vast aan de gekende waarden: een uitgebreid seminar programma wordt gekoppeld aan diverse randmanifestaties. Zo komt er zeker een nieuwe kunstenaar aan bod, is de Project Wall weer prominent aanwezig alsook een fototentoonstelling. Het overkoepelende thema wordt later nog bepaald.

Daarbij wordt, zoals vroeger, jaarlijks afgewisseld met de nieuwe editie in Brussel. Die vond eerder dit jaar voor het eerst plaats en kende een veelbelovende start. Om dus al rekening mee te houden: ARCHITECT@WORK Brussel staat op de kalender op 29 & 30 mei, 2024.

Beproefde succesformules en verrassende nieuwigheden

Never change a winning team. In mei keert het unieke standenconcept van Creative Fo(u)r dan ook terug. De innovaties worden voorgesteld in driehoekige standen, telkens per 4 gegroepeerd. Bezoekers ontdekken de beurs doorheen deze uniforme modules, in maximaal contact met de exposanten.

Ook het seminar programma is er als vanzelfsprekend terug bij, met klinkende namen en een breed scala aan onderwerpen rond het thema ‘Super Skin’. “Dat gaat veel ruimer dan de buitenschil van gebouwen, wat de meest voor de hand liggende invulling is”, benadrukt Exhibition Manager Anne-Laure Van de Ginste. “Het gaat over alles met uitzonderlijke kwaliteiten en mogelijkheden.” Andere vertrouwde randevents zijn materialenexpositie MaterialDistrict, de bookshop van Theoria en fototentoonstelling Images by DAPh.

Bijzondere nieuwigheden deze editie zijn dan weer de kunstinstallatie HYLE SQUARE-22.1 van de Nederlander Jochem Esser, out-of-the-box concepten onder de noemer INSTALLATION by FEBE en een blik op de unieke architectuuropleiding Built Environment van Howest. “Daarmee hebben we opnieuw voor elk wat wils. We hopen heel wat gekende en nieuwe gezichten te verwelkomen”, besluit Anne-Laure.

Praktisch

Gratis toegang krijgen tot het event? Doorloop de voorregistratie via de website, met de code vermeld op je uitnodiging. Als je nog geen code hebt, stuur je een mailtje naar kortrijk@architectatwork.be. We helpen je graag verder.

Een impressie van ARCHITECT@WORK 2021

Gegevens

Begin:
11-05, 2023 @ 10:00
Einde:
12-05, 2023 @ 20:00
Kosten:
Gratis na registratie
Evenement Tags:
,
Site:
https://kortrijk.architectatwork.be//

Organisator

ARCHITECT@WORK
Telefoon:
+32 56 24 11 11
E-mail:
info@architectatwork.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kortrijk Xpo
President Kennedylaan 100
Kortrijk, 8500 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 56 24 11 11
Bekijk de site van Locatie

  Uw evenement ook in onze agenda?

   

  Evenement naam

  Datum

  Omschrijving van 300 woorden

  Afbeelding

   

  Je e-mailadres

   

  Of stuur een mailtje naar info@insideinformation.nl.