Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

ARCHITECT@WORK Amsterdam 2023

27-09, 2023 - 28-09, 2023

ARCHITECT@WORK 2023

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 strijkt ARCHITECT@WORK neer in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Het wordt de eerste editie van het event in de metropoolregio Amsterdam. Rond het thema ‘Healthy Materials’ organiseert Architectenweb opnieuw een lezingenprogramma. Lees hier alles over ARCHITECT@WORK Amsterdam 2023.

Architect@Work is een internationale beurs die zich richt op architecten, interieurontwerpers en andere professionals uit de bouwsector. Het evenement vindt plaats in verschillende steden over de hele wereld, waaronder Amsterdam, Parijs, Londen en New York.

Versnellen

Tot zover werd ARCHITECT@WORK iedere twee jaar in Rotterdam georganiseerd. “Na negen succesvolle edities in Rotterdam – met gemiddeld zo’n 4.500 bezoekers – versnellen we nu de frequentie naar jaarlijks, waarbij we afwisselend Rotterdam en Amsterdam aandoen”, vertelt Anne Laure van de Ginste van ARCHITECT@WORK enthousiast.

“Na de editie van ARCHITECT@WORK in Rotterdam afgelopen september volgt in 2023 daarom een editie in Amsterdam, om dan in 2024 weer terug te komen in Rotterdam, enzovoorts.”

Thema

Het thema van ARCHITECT@WORK is opnieuw ‘Healthy Materials’. Naast het lezingenprogramma, dat Architectenweb organiseert, komt dit bijvoorbeeld terug in de materialententoonstelling ‘Healthy Heroes’ door MaterialDistrict en in de fototentoonstelling door Dutch Architecture Photographers (DAPh).

Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de exposanten die in de bekende compacte stands op de beurs hun innovaties tonen. Naar verwachting zo’n honderdzestig exposanten presenteren hun noviteiten. Daarbij zijn bij tal van exposanten natuurlijk ook ‘healthy materials’ te zien.

Een impressie van ARCHITECT@WORK Rotterdam 2022

Gegevens

Begin:
27-09, 2023
Einde:
28-09, 2023
Evenement Tags:
,
Site:
https://amsterdam.architectatwork.nl/

Organisator

ARCHITECT@WORK
Telefoon:
+32 56 24 11 11
E-mail:
info@architectatwork.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Taets Art and Event Park
Middenweg 62
Zaandam, 1505 RK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 – 788 2600
Bekijk de site van Locatie

  Uw evenement ook in onze agenda?

   

  Evenement naam

  Datum

  Omschrijving van 300 woorden

  Afbeelding

   

  Je e-mailadres

   

  Of stuur een mailtje naar info@insideinformation.nl.