Home > Branche > Nieuws > EGM architecten benoemt Jan Paul de Ridder tot associate interieurarchitect

EGM architecten benoemt Jan Paul de Ridder tot associate interieurarchitect

Jan Paul de Ridder associate interieurarchitect bij EGM

Delen

EGM architecten heeft Jan Paul de Ridder benoemd tot associate interieurarchitect. Precies 25 jaar geleden liep Jan Paul ook het kantoor binnen om als ontwerper bij EGM aan de slag te gaan en nu, na een uitstap van 10 jaar, treedt hij opnieuw in dienst.

Jan Paul is interieurarchitect in hart en nieren. Hij werkt altijd discipline-overstijgend en dat betekent voor hem dat een integrale samenwerking met architecten en bouwkundigen binnen EGM en andere specialisten binnen en buiten het eigen bureau, het uitgangspunt vormt voor een succesvol ontwerp. Hij noemt dit werken vanuit de ooghoogtebeleving: al het zichtbare en onzichtbare moet positief bijdragen aan het plezier en welzijn van de gebruikers.

In zijn eerste periode bij EGM werkte Jan Paul aan onder meer Politiekantoor Zuid-Holland Zuid, Waterschapshuis Hollandse Delta, Stadskantoor Waalwijk, kantoor Compass, Kennemer Gasthuis en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Met zijn brede ervaring binnen voor EGM bekende sectoren, zoals Onderwijs, Cure, Care, Laboratoria, Kantoren en kennis van alle ontwerpdetailniveaus zette hij 10 jaar geleden de stap naar ondernemerschap. Daar combineerde hij het ontwerpen met productontwikkeling en de realisatie van ideeën. Met die inspirerende en hands-on ervaring, sluit Jan Paul nu weer bij EGM aan. Jan Paul geeft leiding aan EGM interieur, één van de pijlers van het bureau. Het team van specialisten werkt aan projecten van EGM en zelfstandige interieurontwerpen.

Met de benoeming van Jan Paul heeft EGM zes associates. Zij geven invulling aan de koers van het bureau om duurzame, betekenisvolle en gezonde gebouwen te realiseren.

Lees ook: in 2020 is Willeke Smit benoemd tot associate architect bij EGM.

EGM architecten

EGM architecten is één van de meest innovatieve en kennisintensieve architectenbureaus van Nederland. Al meer dan veertig jaar vervullen we onze voortrekkersrol met een duurzame en proactieve benadering van architectuur. Het resultaat is een breed scala aan onderscheidende gebouwen voor zorg, overheid, onderwijs, onderzoek, maatschappij en bedrijfsleven. Nationaal en internationaal.

https://egm.nl/architecten/over-architecten

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand