Home > Branche > Nieuws > Willeke Smit associate architect bij EGM Architecten

,

Willeke Smit associate architect bij EGM Architecten

Delen

EGM architecten heeft Willeke Smit benoemd tot associate architect. “Willeke brengt ruime internationale ervaring mee waarbij zij zowel als architect en als ontwikkelaar betrokken is geweest bij aansprekende projecten. De benoeming sluit aan op de integrale werkwijze en toekomstvisie van het bureau.”

Willeke Smit heeft als (associate) architect bij Mecanoo architecten en Paul de Ruiter aan toonaangevende nationale en internationale projecten gewerkt in zowel de commerciële en publieke sector met een focus op hospitality en zorg. Zij werkte onder meer aan het Hilton Amsterdam Airport Schiphol, het Nationaal Openluchtmuseum, het Zaans Medisch Centrum, de Library of Birmingham (Verenigd Koninkrijk), The Place hotel in Tainan (Taiwan) en het Royal Hospital and Wellness centre in Taipei (Taiwan). Aansluitend heeft Willeke bij vastgoedontwikkelaar AM / Vitaal ZorgVast aan de andere kant van de tafel gezeten. Daar heeft ze voor zowel instellingen als beleggers vastgoed ontwikkeld.

“Het is de combinatie van Willeke’s ontwerpervaring en haar commerciële en strategische visie op zorgvastgoed die naadloos aansluit op de visie van EGM om de leidende positie van het bureau in de care & cure markt te behouden en uit te bouwen. Met het team van EGM en opdrachtgevers zal zij in een vergaande integrale en vernieuwende benadering projecten in de zorg vormgeven.”

EGM architecten werkt op dit moment aan meer dan honderdvijftig projecten verspreid over achttien landen. “De visie om duurzame en gezonde gebouwen te realiseren ligt in het DNA van het bureau en ten grondslag aan al haar ontwerpen en adviezen.”

www.egm.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie