Home > Productnieuws > Zitmeubilair > Path zet een nieuwe norm in design en duurzaamheid

Path zet een nieuwe norm in design en duurzaamheid

Path – de nieuwe bureaustoel van Humanscale

Delen

Maak kennis met Path – de nieuwe bureaustoel van Humanscale. De warme, veelzijdige vorm van Path is een reflectie op de snel veranderende manieren van werken. Het silhouet met de zachte rondingen past in elke omgeving, maar blijft tegelijkertijd bescheiden. Op kantoor, maar ook thuis.

Met elk nieuw product legt Humanscale de lat voor duurzaam design hoger. Door meer plastic afval te upcyclen, stelt Path een nieuwe norm in deze branche. Het is overigens ons 26e klimaatpositieve product, wat betekent dat ook deze stoel meer aan de aarde teruggeeft dan hij gebruikt. Met Path bent je op het juiste pad.

Path zit elke unieke gebruiker meteen ‘als gegoten’. De meeste stoelen worden gemaakt voor een denkbeeldige gemiddelde persoon, en moeten met knoppen en hendels worden aangepast voordat ze comfortabel zitten. De meeste stoelen worden verkeerd afgesteld, wat leidt tot ongezonde werkgewoonten. Path is eenvoudig en op ieders lijf geschreven en presteert moeiteloos, zodat u dat ook kunt.

Lees ook: in oktober ging Humanscale een samenwerking met textielbedrijf Kvadrat aan.

Path chairs in office setting - sustainable office chair, eco-friendly office chair
home desk setup featuring Path chair - sustainable office chair, eco-friendly office chair

Een Path voor iedereen

De warme, veelzijdige esthetiek van Path is een antwoord op snel veranderende manieren van werken. Het silhouet met de zachte rondingen geeft elke omgeving een prachtig accent, maar blijft tegelijkertijd bescheiden. Een reeks personaliseringsopties geeft Path een kameleonachtig aanpassingsvermogen, zodat hij bij elke omgeving past en deze zelfs verbetert.

Inclusiviteit inclusief

Path heeft een uniek gewichtscompensatiemechanisme, wat betekent dat vrijwel iedereen zo comfortabel zit dat het voelt alsof de stoel op maat gemaakt is. De meeste stoelen passen zich aan voor de gewichtsklasse waarbinnen de helft van de mensen valt. Bij Humanscale houden we bij het ontwerpen van onze stoelen rekening met ieders unieke lichaam.

Meer weten

3 individuals sitting on Path chair - sustainable office chair, eco-friendly office chair

Zodra de gebruikers gaan zitten, maakt Path gebruik van de wetten van de fysica en past zich meteen perfect aan 95% van alle lichaamstypen aan, complexe aanpassingen zijn niet nodig. Wie u ook bent: Path is zo ontworpen dat hij eenvoudig en ’als gegoten’ zit, en hij presteert moeiteloos, zodat u dat ook kunt.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand