Home > Productnieuws > Zitmeubilair > Comfort en veelzijdigheid in iconische vorm

Comfort en veelzijdigheid in iconische vorm

Hana Chair door Simone Bonanni

Delen

Lifestylemerk Moooi introduceert een gloednieuwe eetkamerstoel: de Hana Chair, ontworpen door Simone Bonanni. Het herdefinieert elegantie en comfort in de wereld van zitmeubelen. De Hana Chair is veelzijdig en aanpasbaar, en verrijkt elke ruimte met zijn onberispelijke stijl en ongeëvenaard comfort. Of hij nu aan een eettafel staat voor vier personen of in een vergaderruimte voor honderden. Met een aanpasbare zitting, verschillende onderstellen en een uitgebreid scala aan bekledingsopties kan de Hana Chair perfect worden geconfigureerd om bij elke smaak en elke ruimte te passen. De Hana Chair is wereldwijd verkrijgbaar bij Moooi-winkels, op Moooi.com en bij geselecteerde dealers vanaf 12 september 2023.

Ontworpen om bij elke ruimte te passen

De Hana Chair, ontworpen door Simone Bonanni, combineert tijdloos comfort en ongeëvenaarde distinctie. Geïnspireerd door het ontvouwen van een bloem, betovert zijn unieke ontwerp met organische vormen, gebogen lijnen en een rugleuning die doet denken aan bloemblaadjes. De veelzijdige en aanpasbare Hana Chair past moeiteloos in elke ruimte met zijn onberispelijke stijl en ongeëvenaard comfort. Of het nu aan een eettafel staat, in de woonkamer, op kantoor, in restaurants of in andere soorten privé- of openbare ruimtes.

Personaliseer uw zitplaatsen: aanpasbare kleuren en onderstellen

De Hana Chair biedt keuze uit zes zorgvuldig geselecteerde kleuren, variërend van klassiek zwart en wit tot eigentijdse opties zoals betongrijs, oesterwit, stoffig roze en terracotta. Dit diverse palet zorgt ervoor dat u de stoel moeiteloos kunt afstemmen op elke interieurstijl of thema. Om individuele voorkeuren verder tegemoet te komen, biedt de Hana Chair de keuze tussen stapelbare en niet-stapelbare metalen onderstellen, verkrijgbaar in opvallend chroom of strak matzwart. Met alle materialen van de onbeklede versie recyclebaar, stelt de diverse combinatie van kleur- en onderstelopties u in staat om een gepersonaliseerde stoel samen te stellen die perfect bij uw ruimte past.

In de coronatijd kwam Moooi met deze digitale ervaring.

Op maat gemaakt: versatiele bekledingsopties

Met Moooi’s rijke en diverse assortiment hoogwaardige stoffen en leersoorten, dat oneindige opties biedt voor bekleding, ligt de charme van de Hana Chair in zijn veelzijdigheid. Dit stelt u in staat om van de Hana Chair een luxueuze zitervaring te maken die uw unieke smaak en levensstijl weerspiegelt. Het verhoogt ook het al hoge comfortniveau van de Hana Chair. Of u nu de weelde van zacht fluweel, de natuurlijkheid van fijn leer of de chique textuur van eigentijdse stoffen zoekt, de Hana Chair wordt een canvas voor persoonlijke expressie. Deze mate van veelzijdigheid stelt u in staat om echt op maat gemaakte stoelen te creëren die naadloos in elke omgeving passen, zowel residentieel als commercieel.

“De Hana Chair door Simone Bonanni vult perfect onze succesvolle Hana-familie aan en voegt een nieuwe dimensie toe aan onze designtaal. Zijn onderscheidende silhouet en veelzijdige charme weerspiegelen onze toewijding om buitengewone ontwerpen te creëren die een blijvende indruk achterlaten.” – Robin Bevers, CEO van Moooi

Langdurig comfort en esthetiek in perfecte harmonie

De Hana Chair is ontworpen om lang mee te gaan. De omhullende rugleuning, die het kenmerkende silhouet van de stoel vormt, biedt u ondersteuning en flexibiliteit, waarbij comfort voorop staat zonder in te boeten aan esthetiek. De Hana Chair is meer dan een zitobject. Het ontwerp is gevormd rond het menselijk lichaam en biedt een gevoel van verwennerij en flexibiliteit voor langdurig zitten. De royale afmetingen van de Hana Chair zorgen voor ongeëvenaard comfort, waardoor het de perfecte stoel is voor elke ruimte, of het nu aan een eettafel is, in een leeshoek, in een vergaderruimte of op een evenementenlocatie.

“Ergonomie is nutteloos als de esthetiek niet klopt.”

– Simone Bonanni, ontwerper van de Hana Chair

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie