Home > Branche > Nieuws > Moooi biedt digitale ervaring

,

Moooi biedt digitale ervaring

Delen

Iedereen reageert anders op de huidige crisis. In de overdrive gaan met het bedenken van oplossingen, troost zoeken in legpuzzels, het oprichten van facebook-hulpgroepen; we zien het allemaal om ons heen. Moooi biedt nog een andere oplossing: het designmerk heeft een digitale omgeving opgezet waar iedereen even kan ontsnappen in schoonheid.

Onder de titel ‘A Life Extraordinary’ biedt Moooi moedeloze 2020-ers de mogelijkheid om ‘spiksplinternieuwe ruimtes’ te ontdekken. “Moooi nodigt je uit in een digitale en audiovisuele editie van ‘A Life Extraordinary’. Deze digitale wereld is de manier van Moooi om te inspireren, te verrassen en het publiek op elke mogelijke manier te verrukken.”


Wie goed oplet in de ‘digitale ruimte’ krijgt ook alvast een sneak-preview van nieuwe Moooi-ontwerpen. Meer over deze nieuwtjes zal gedurende de komende periode bekend gemaakt worden, zo stelt de woordvoerder van het Nederlandse designmerk, geleid door Marcel Wanders en Robin Bevers.

https://moooi.com/nl/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie