Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Discover Fatboy’s living room

Discover Fatboy’s living room

Fatboy heeft alles om je binnenruimte in te richten

Delen

Naast hangmatten, loungesets en verlichting voor buiten, heeft Fatboy ook alles in huis om je binnenruimte in te richten. Van opblaasbare salontafel tot superzacht vloerkleed, en van poef tot modulaire loungebank Sumo Sofa.

Zodra je Sumo Sofa ziet, weet je het: dit is een Fatboy-bank. Stevig en sterk, stoer en stijlvol. En maximaal royaal, wat z’n ontwerp meteen iconisch maakt. Sumo Sofas ontwerp is geïnspireerd op een verzameling kussens, maar zit vernuftig in en aan elkaar. Alle onderdelen van deze bank kun je makkelijk repareren of vervangen. En natuurlijk groeit of krimpt de modulaire Sumo Sofa met je mee. Het is moeilijk voor te stellen, maar mocht je toch ooit afscheid van ‘m willen nemen, kun je de complete bank scheiden – en is álles recyclebaar.

Opblaasbare salontafels

Opblaasbare donuts als salontafels? Fatboy weet elke keer weer een feestje van je interieur te maken. Deze royale salontafels zijn bold van design en zo sterk en stevig dat je woonkamer er jarenlang plezier van heeft. Je had nog nooit zo’n stijlvol podium voor je drankjes. Drankje gemorst? Geen probleem. De hoezen, in dezelfde stof als Sumo Sofa, kunnen gewoon in je wasmachine.

Softies

Met Dot Carpet en Bubble Carpet zet je de puntjes op de i en blaas je jouw woonkamer nieuw leven in. De zachte, met de hand ingeschoren, ronde vormen in het kleed zijn gecreëerd om een beetje speelsheid aan je huis toe te voegen. Dankzij de ronde patronen brengen deze designvloerkleden letterlijk en figuurlijk zachtheid op strakke en solide vloeren. Beschikbaar in twee formaten.

Concrete Seat

Concrete Seat is een veelzijdige kruk, geïnspireerd op de vertrouwde betonnen bouwblokken van vroeger. Gebruik ‘m precies hoe jij wilt: als zitje, tafeltje voor je favoriete snacks en drankjes, of creëer een bankje door meerdere Concrete Seats tegen elkaar te zetten. Concrete Seat nog comfortabeler maken? Dat kan met Concrete Seat Pillow Weave – en die past dan weer perfect bij Sumo Sofa én Humpty Dumpty.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie