Home > Branche > Nieuws > Koningin Máxima bij Masterly, the Dutch in Milano

Koningin Máxima bij Masterly, the Dutch in Milano

Koningin Maxima bezocht Masterly, the Dutch in Milano

Delen

Koningin Maxima bezocht Masterly, the Dutch in Milano, tijdens de Milan Design Week. De koningin kreeg een rondleiding en het bezoek van Koningin Maxima eindigde bij de Fatboy-expositie op het dakterras. Ze nam ook de tijd om met alle deelnemers op de foto te gaan, inclusief onze CEO Petra Vos en Creative Director Pauline Barendregt.

Pauline Barendregt: “Met de Original zitzak is het merk Fatboy begonnen. Tijdens de Milan Design Week hebben we de volgende generatie iconische helden en nieuwste innovaties gepresenteerd. Deze hebben we ontwikkeld met ons eigen ontwerpteam en met bekende Nederlandse ontwerpers als Kranen/Gille, Erik Stehmann, Studio Roderick Vos, Chris Kabel, Carole Baijings, Studio ONS en DEMAKERSVAN. Het was een eer om de wereld van Fatboy aan koningin Maxima te laten zien”.

Over Masterly, the Dutch in Milano

Masterly – The Dutch in Milano is een initiatief van Uniquole. Het wordt in nauwe samenwerking met de Nederlandse ambassade in Rome, het consulaat-generaal in Milaan, locale Italiaanse partners en de Milanese Kamer van Koophandel georganiseerd. Dit jaar is het de zevende keer dat Masterly – the Dutch in Milano deelneemt aan de Milan Design Week.

Masterly laat een compleet en gevarieerd designveld zien. Het omvat werk van architecten, meubel-, textiel-, bouw- en accessoirebedrijven, ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, galeries en vakscholen voor design en interieur.

Over de Milan Design Week

De Milan Design Week is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in Milaan, Italië. Het is een van de grootste designevenementen ter wereld. Elk jaar trekt het duizenden ontwerpers, creatievelingen en designliefhebbers van over de hele wereld.

Tijdens de Milan Design Week tonen zowel gevestigde ontwerpers als opkomende talenten hun nieuwste ontwerpen en innovaties op het gebied van industrieel ontwerp, architectuur, mode, interieurontwerp en nog veel meer. Het evenement bestaat uit verschillende tentoonstellingen, presentaties en evenementen die verspreid zijn over de hele stad.

De Milan Design Week heeft een grote invloed op de designwereld. In de loop der jaren heeft het veel trends gezet en nieuwe ontwerpers gelanceerd. Het evenement is ook een belangrijke ontmoetingsplaats voor professionals uit de designindustrie. Zo biedt het kansen om te netwerken, samen te werken en nieuwe ideeën op te doen.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand