Home > Branche > Nieuws > Koningin Máxima naar opening Masterly, the Dutch in Milano

,

Koningin Máxima naar opening Masterly, the Dutch in Milano

Koningin Máxima Masterly

Delen

Zevende editie van Masterly voor het eerst naast de dom van Milaan

Hare Majesteit Koningin Máxima gaat op dinsdag 18 april naar de officiële opening van de zevende editie van Masterly, the Dutch in Milano in Palazzo Giureconsulti. In het palazzo naast de beroemde dom van Milaan zijn door curator Nicole Uniquole de prachtige collecties van ruim tachtig Nederlandse interieurontwerpers en -bedrijven bijeengebracht. De koningin gaat in gesprek over vakmanschap met een groep studenten van het Hout- en Meubileringscollege uit Rotterdam en Amsterdam. De opening van Masterly vindt plaats tijdens het jaarlijkse netwerkevent met vele ontwerpers, zakenmensen, hoogwaardigheidsbekleders en betrokkenen uit de culturele sector.

‘Het is een bijzonder grote eer dat Hare Majesteit Koningin Máxima dit jaar Masterly bezoekt.’

Nicole Uniquole: ‘Nederland is één van de grootste spelers tijdens de Milan Design Week en het feit dat de koningin een uitgebreid bezoek aan Milaan brengt onderstreept voor mij het belang van Dutch Design in binnen- en buitenland. Ik ben daarnaast heel erg blij met de nieuwe locatie van Masterly als nieuw decor voor de collecties van meer dan tachtig Nederlandse ontwerpers en bedrijven.’

Naast haar bezoek aan Masterly krijgt Koningin Máxima op 18 april onder meer een rondleiding van de Nederlandse landschapsarchitect Petra Blaisse die in Milaan een vernieuwend stadspark heeft vormgegeven. Op Masterly presenteert Petra Blaisse de ontwikkeling van haar nieuwe landschapsontwerp voor de vallei rondom de nieuwe brug in Genua.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie