Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > De nieuwe behangcollectie van BN Walls

De nieuwe behangcollectie van BN Walls

patroona

Delen

Kenmerkend voor de behangen van BN Walls is de voelbare structuur, aangebracht met een speciale prentwals. In de nieuwe collectie Structure komt het resultaat van deze techniek zeer goed tot zijn recht. Van rimpelingen in het zand tot patronen die veranderen wanneer het licht erop valt. Je blijft ernaar kijken en ontdekt iedere keer iets nieuws in de designs. Bijzonder is dat een deel van de patronen met de hand is gemaakt. Zo heeft het behang Chissel een reliëf van houten snippers die met vakkundige precisie in een geometrisch patroon zijn gelegd. De nieuwe serie behang bestaat uit negen verschillende dessins, uitgevoerd in meerdere kleuren.

In de Structure collectie van BN Walls komen aaibare structuren, verrassende details en inspiratie uit verschillende materialen – waaronder hout en linnen – op een uitgebalanceerde wijze terug. De zorgvuldig uitgedachte combinatie van tactiliteit, dessins en kleuren maakt deze serie wandbekleding fascinerend. Het reliëf en de diepte in het behang nodigen uit om aangeraakt te worden. Het behang geeft karakter aan elke ruimte, terwijl het tegelijkertijd een vleugje luxe en tijdloze elegantie toevoegt. Zo ontstaat een huis om in weg te dromen.

Van de gelaagdheid van een blokkenpatroon tot het ambacht van houtsnijwerk; elk design uit de Structure collectie is zorgvuldig uitgedacht. Ga voor intrigerende lijnen, organische vormen en speelse texturen. Of kies voor sereniteit met een eenvoudig, maar verfijnd ontwerp. Warme neutrale tinten, zoals zacht beige, warme grijstinten en rijke bruin- en karamelkleuren domineren het kleurenpalet van Structure. De Structure collectie van BN Walls is verkrijgbaar vanaf augustus. Prijs per rol: vanaf € 79,95.

Over BN International en BN Walls

BN International is opgericht in 1925. In eerste instantie legde het bedrijf zich toe op het produceren van vinyl vloeren. In de jaren zeventig verschoof de focus naar andere vinyl producten. Daarmee ontstonden de merken BN Walls, Balacron en later BN Base. BN Walls ontwerpt en produceert kwalitatief hoogwaardig behang in het midden tot hoger segment, bestemd voor zowel de particuliere als contractmarkt. In de fabriek in Huizen komen vakmanschap en hightech op een efficiënte manier samen. De dessins met Nederlandse signatuur prijken aan wanden over de hele wereld. bnwalls.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand