Puzzelen op de muur

Puzzelen met wandtegels om een persoonlijk schouwspel te creëren van kleur, textuur en afmetingen? Met als bonus een optimale akoestiek in de ruimte? Dat kan, zegt Buzzispace, dankzij de nieuwe BuzziSkin 3D Tile XL. Deze wandbekleding in XL-formaat gaat in première op de vakbeurs Facilitair in Den Bosch.

Vandaag willen we, aldus Buzzispace, een knusse leefruimte – of dat nu op kantoor is of thuis. Holle, ongezellige plekken zijn uit den boze. We gaan resoluut voor warmte, zonder daarom per se aan zakelijkheid in te boeten. En dat is precies waar BuzziSpace in het plaatje past: door de akoestische demping die alle producten van het merk bieden, verdwijnt de geluidshinder van de binnenruimte én van buitenaf.

BuzziSpace is specialist in zogenaamde open office designs, met creaties zoals de BuzziHood, BuzziScreen en BuzziHub. Voor de woonkamer heeft het merk muurbekledingen als de BuzziSkin 3D Tiles XL. Deze creëren een efficiënte geluidsbuffer, die bovendien ecologisch verantwoord én visueel aantrekkelijk is.

Het Antwerpse BuzziSpace biedt akoestische oplossingen voor zowel de professionele werkplek als voor thuis. Het bedrijf begon in 2007 met een gamma van vier producten en ontving intussen de nodige internationale prijzen. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalinrichter met tal van ontwerpen. BuzziSpace-designs zijn gemaakt van gerecycleerde petflessen.
BuzziSpace heeft wereldwijde vertakkingen met showrooms in Chicago, Sydney, Londen, Rotterdam en Keulen, met uiteraard hun hoofdzetel in Antwerpen.

De nieuwe BuzziSkin 3D-tegels in XL-formaat worden voorgesteld op Facilitair, de vakbeurs die plaatsvindt in Den Bosch van 16 tot en met 18 januari. BuzziSpace is te vinden op standnummer 3.061.

De BuzziSkin 3D Tiles XL zijn volgens het bedrijf ‘ecologisch, innovatief, geluidsdempend en fun’. De nieuwe muurtegels zijn de opvolgers van de BuzziSkin Tiles 3D. De gewone Tiles zijn nog steeds beschikbaar in 60 x 60 centimeter en 80 x 40 centimeter en nu lanceert BuzziSpace dus ook muurbekleding in een XL-formaat van 120 x 120 centimeter. Door het nieuwe XL-formaat kan er zich (in combinatie met de standaardformaten) een intrigerende puzzel van grote en kleine tegels vormen, al dan niet met verschillende kleuren en texturen. Bij de grote tegels worden ook nieuwe 3D-effecten gelanceerd: Arrow, Dune, Lips en Spikes. De verschillende dessins in de stof zorgen voor nog meer afwisseling en textuur. Een ontwerp van Sas Adriaenssens, verkrijgbaar in BuzziFabric en BuzziRough.

www.buzzispace.com