Home > Overig nieuws > Boffi|DePadova Köln verhuist naar een nieuwe locatie

,

Boffi|DePadova Köln verhuist naar een nieuwe locatie

Boffi

Delen

Boffi|DePadova Köln verhuist naar een nieuwe locatie aan de Kaiser-Wilhelm-Ring en laat zijn oorspronkelijke showroom in de Spichernstraße achter, die voor het eerst werd geopend in 2004.

Een ruimte voor de nieuwste collecties en iconische stukken

De nieuwste collecties van Boffi, ADL en De Padova, evenals iconische stukken uit het interieuraanbod van de groep, worden tentoongesteld in een ruimte van 280 vierkante meter verdeeld over meerdere verdiepingen, ontworpen door het creatieve team van de groep.

De nieuwe showroom kijkt uit op een voetgangerspromenade waar winkels te vinden zijn van ‘s werelds toonaangevende designmerken en heeft muren in neutrale en lichte kleuren, een afwijking van de kenmerkende antracietgrijze tinten die te zien zijn in Boffi-winkels.

Gelijkvloerse verdieping: keukens en boekenkasten

Het uitgestrekte gelijkvloerse gebied herbergt de keukens K14 en Xila, evenals de boekenkast Wigmore Shelving System op volledige hoogte. Deze innovatieve systemen staan naast de Ami-stoelen van Yabu Pushelberg en de Villetta van ontwerper Keiji Takeuchi.

Eerste woongedeelte en samenwerkingen van De Padova

Het eerste woongedeelte waar men in contact mee komt, heeft de Deco schuifwand van ADL. Ook zijn er aanbiedingen van samenwerkingen van De Padova, waaronder de EVERYDAY LIFE-collectie van Paul Smith. Deze stukken worden gemengd met elementen uit de Time & Style ēdition, waarbij de synergie met de Boffi-ontwerpen op de achtergrond te zien is.

Souterrain: focus op Boffi-materialen en functionaliteit

Het souterrain richt zich op Boffi-materialen en functionele esthetiek, variërend van de Shades geribbelde deur uit het Free Zone-badkamersysteem tot de functionaliteit van de Antibes-kast en scheidingswanden van ADL.

Tussenverdieping: hoogtepunten en verfijnde elegantie

Hoogtepunten op de tussenverdieping zijn onder andere de Elementi-lamp van Elisa Ossino. Evenals haar Honoré-serie, bestaande uit een bank en salontafels die de verfijnde elegantie van De Padova vastleggen.

Strategische keuze en groei van de markt

CEO Roberto Gavazzi van Boffi|DePadova beschrijft de verhuizing van Spichernstraße naar Kaiser-Wilhelm-Ring als een strategische keuze. “We hebben ons gevestigd in het hart van Keulen, aan de commercieel bruisende promenade waar de gevestigde Italiaanse designmer

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand