Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Sofacompany opent een nieuwe showroom

, ,

Sofacompany opent een nieuwe showroom

Sofacompany opent nieuwe showroom

Delen

Ken je de design sofa brand Sofacompany al? Bij Sofacompany houden ze van design en hebben ze één missie: het uitdagen van de ouderwetse meubelindustrie waarin producten van lage kwaliteit tegen hoge prijzen de standaard lijken te zijn. Sofacompany doet dat anders.

De missie sinds 2012 is het teweegbrengen van een revolutie in de meubelindustrie. Voor Sofacompany is de zetel het hart van elk huis. Het doel is het uitdagen van de ouderwetse meubelindustrie door Deens design van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Sofacompany heeft alles in eigen beheer vanaf het eerste ontwerp tot het productieproces en van de verkoop tot aan de klantenservice. Hierdoor hebben ze minder kosten en kunnen ze snel sturen op processen in vergelijking met anderen.

Groot nieuws: Sofacompany opent een nieuwe showroom in Gent!

Op 25 maart zal SOFACOMPANY een nieuwe showroom openen in Gent! U bent van harte uitgenodigd om ons te vergezellen tijdens deze speciale gelegenheid en als een van de eersten de nieuwe locatie te bekijken. Onder het genot van heerlijke bubbels zijn alle unieke Deense Designs te bewonderen. De eerste 30 aanwezige gasten ontvangen een toffe goodie bag én een van de aanwezigen wint een Paula bank!

 

Waar? Koophandelsplein 30-31, 9000 Gent
Wanneer?
25 maart 2023
Hoelaat? 10:00 – 18:00
Aanmelden? Mail naar ghent@sofacompany.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie