German Design Award voor Kinnarps

Collection S, de nieuwe familie directiestoelen van Kinnarps is tot winnaar gekroond tijdens de German Design Awards 2018. Deze award is een erkenning voor vooruitstrevende en innovatieve producten.

“De German Design Award is een prestigieuze prijs en we zijn erg vereerd en blij dat we deze mogen ontvangen voor Collection S”, aldus een woordvoerder. “Een exclusieve stoelenfamilie, van ons premium merk MartinStoll, dat betrouwbare oplossingen biedt voor de meest luxueuze omgevingen. We bedanken de vermaarde jury voor de erkenning. Met Collection S wilden we design, comfort en topkwaliteit op de best mogelijke manier combineren, zegt Elisabeth Slunge, Director Global Range & Communications bij Kinnarps.”

De Collection S stoelenfamilie is sterk geworteld in het erfgoed van het merk, dat bureaustoelen, vergaderstoelen en loungezetels omvat. “Het meubilair van MartinStoll biedt een uitzonderlijk design met een uitstekende kwaliteit. De stoelenfamilie is uitgevoerd in weldoordachte materialen met nadruk op vakmanschap en past perfect in directieomgevingen”, stelt Martin Rau, International Product Manager voor MartinStoll

Dit jaar waren er meer dan 5.000 inzendingen voor de German Design Award. De award stelt hoge eisen aan de winnaars en een panel van experts van de German Design Council selecteert enkel producten die zichzelf onderscheiden van de concurrentie op vlak van design om deel te nemen aan de competitie.”Collection S van MartinStoll gaat voor gesofisticeerd design met aandacht voor ergonomie, uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Wanneer erfgoed en vakmanschap samengaan met moderne lichtheid en een sculptureel design, ontstaat Collection S. De serie is ontworpen om perfect te passen in het moderne kantoorleven”, vertellen designers Michael Lammel en Markus Heller van NOA Intelligent Design.