Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Introductie Kami Capsule Base Slim

Introductie Kami Capsule Base Slim

de Kami Capsule Base Slim

Delen

Met enthousiasme delen wij met jullie de nieuwste toevoeging aan de Kami tafel collectie, de Kami Capsule Base Slim. Deze nieuwe uitvoering met slankere poot biedt extra vrijheid en ruimte, waardoor de mogelijkheden qua formaat en vorm nu nog groter zijn.

De Kami Slim Capsule tafelpoot behoudt zijn elegante design, en creëert meer ruimte tussen de poten, waardoor het nog eenvoudiger wordt om de tafel aan te passen aan verschillende ruimtes en gebruikssituaties. Dit maakt de Kami Slim tafel perfect voor ontwerpers en architecten die op zoek zijn naar een flexibele en stijlvolle oplossing voor zowel zakelijke als residentiële projecten.

Nieuwe kleuren Kami collectie

En dat is nog niet alles. We hebben ook onze hout-kleurencollectie uitgebreid met unieke kleuren!
Met maar liefst 15 kleuren om uit te kiezen, variërend van ‘Chestnut Red’ tot ‘Oak Pure’,
is er voor elk ontwerp en stijl een geschikte optie beschikbaar.

Alle tafelonderdelen worden in Nederland geproduceerd. De Kami-collectie is ontworpen door Joost van der Vecht voor Occony in 2019.

Ontdek de mogelijkheden, neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Over Occony

Occony is opgericht in 2018. Ontstaan uit het knagende besef dat natuur, wildlife en biodiversiteit in rap tempo aan het afbrokkelen zijn. Bosbranden en smeltende gletsjers die het decor vormen van een nieuwe realiteit. Het kleurrijke canvas van deze aarde wordt somberder en somberder terwijl de industrie waarin we werken functioneert op de ogenschijnlijke eindeloze mogelijkheden. Maar de sociale en ecologische kosten daarvan? Ze zijn verborgen onder het tapijt als een beschimmelde vlek op een kostbare houten vloer.

Bij Occony hebben we besloten om de dingen anders te zien en te doen. Ons bedrijf is hier om de bestaande structuren op te schudden over hoe zaken te doen op een planeet waar we veel om geven. En om de mensheid (en vooral onszelf) uit te dagen het verhaal te herschrijven over wat betekenisvol design werkelijk is. Om de lijn te trekken van onwetendheid naar onthullen. Van sociale orde naar natuurlijke orde. Onze overtuiging is dat design volgt op verantwoordelijkheid. Ontwerp volgt integriteit. Ontwerp volgt teruggeven. Ontwerp volgt de cyclus van het leven.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand