Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > ‘Ronde tafel’ van Forbo

‘Ronde tafel’ van Forbo

Delen

Forbo houdt aanstaande maandag 10 februari een ronde tafelgesprek met als thema ‘The Living Building, het gebouw in constante beweging’. de bijeenkomst vindt plaats van 15.00 tot 17.00 bij IJver aan de Scheepsbouwkade 72 in Amsterdam-Noord.

Moderator Jeroen Junte heeft onder andere Simone Post (Design Talent of the Year DDW en Volkskrant), Ingrid van der Heijden (architect/partner Civic public architecture), Jeroen Dellensen (interieur-ontwerper/directeur i29), Sebastiaan Lagendaal (facility-manager De Hermitage), Wim Pullen (directeur Center for People and Buildings TU Delft) en Dorothé Kessels (hoofd Design Studio Forbo Flooring) aan tafel.

Zij zullen spreken over de laatste trends en technologische ontwikkelingen in de gebouwde omgeving  “Nieuwe bouwwerken zullen dus flexibel moeten zijn om toekomstige veranderingen, wensen en behoeften van de gebruikers en eigenaren te accommoderen”, aldus Forbo. “Daarnaast draagt het gebouw van nu vaak steeds meer verschillende functies in zich zoals bijvoorbeeld ruimtes om naast te werken te ontspannen, eten of je in afzondering te concentreren. Anders gezegd, neemt het gebouw meerdere identiteiten aan en de beleving in die ruimtes lijkt heel belangrijk.”

De ronde tafel wordt georganiseerd door Forbo Flooring ter gelegenheid van de introductie van haar nieuwe Allura-collectie. Die wordt na het ronde tafel gesprek gepresenteerd.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie