Home > Geen categorie > Een sterrenhemel vol opportunities: Mito cosmo van Occhio

Een sterrenhemel vol opportunities: Mito cosmo van Occhio

Mito cosmo creëert Occhio

Delen

Met Mito cosmo creëert Occhio een geheel nieuwe categorie – en heft de toepassingsgrenzen van verlichting vanuit innovatief oogpunt op. Het doek gaat op voor een spectaculaire show wanneer de ringen van Mito cosmo hun indrukwekkende choreografie in verschillende arrangementen uitvoeren – gewoon door de Occhio air-app of een magisch gebaar te maken.

Ruime gloed, downlight, omgevingslicht, een zwevende lichtwolk of perfecte tafelverlichting: Occhio biedt dit alles in één serie met Mito cosmo en doorbreekt de grenzen van lichtontwerp.

Verlichtingstoepassingen next level

Met Mito cosmo heeft Occhio een geheel nieuwe categorie verlichting gecreëerd. Mito cosmo move heft op innovatieve wijze de toepassingsgrenzen van armaturen op – en opent het doek voor een spectaculaire show. De elektrische hoogteverstelling maakt het mogelijk om met verschillende scenario’s te spelen, waardoor de enscenering van licht op een unieke en altijd fascinerende manier wordt gerevolutioneerd. Mito cosmo heeft meerdere toepassingen tegelijk: een futuristische gloed die uit het plafond komt, een gerichte, plafondverzonken downlight, krachtige sfeerverlichting of de perfecte verlichting boven een eettafel of bureau. Door deze ingenieuze innovatie komt de conventionele scheiding van plafond- en tafelverlichting volledig te vervallen. De verkregen lichtscènes en opstellingsmogelijkheden geven gebruikers grenzeloze vrijheid bij het ontwerpen van hun ruimtes – waardoor ze de verlichting kunnen aanpassen aan hun specifieke eisen.

»magic move«: magisch lichtspel

Als door een zwaai van een toverstaf verandert de »magic move« elektrische hoogteverstelling de positie van de armatuur. Een simpele tik op de Occhio air-app of de controller fixeert Mito cosmo move op de gewenste hoogte. Bovendien volstaat een gebaar om de armatuur zonder aanraking binnen handbereik te bedienen en in hoogte te verstellen. Zo kan de armatuur naar boven of naar beneden worden geleid – een ogenschijnlijk magische beweging die dankzij de complexe techniek moeiteloos eenvoudig lijkt.

Mito cosmo-piano

Als stralend hoogtepunt, of als de perfecte aanvulling op pendel armaturen: met Mito cosmo piano biedt Occhio zijn iconische ringarmatuur voor het eerst aan als inbouwspot – of het nu gaat om een warme, mysterieuze gloed of een krachtige, niet-verblindende downlight – of beide. Met de bekende gouden glinsterende ring als designelement breidt Mito cosmo piano het productportfolio uit en voegt het ook varianten toe aan de reeks voor verlichtingsconcepten in kantoor- en privéruimtes.

Vanaf de zomer kunnen alle modellen worden besteld bij retailers en op occhio.com/mito-cosmo.

Over Occhio

Occhio is een van de meest vernieuwende ondernemingen in de verlichtingsbranche en Duitse marktleider op het gebied van hoogwaardige designlampen. Occhio, dat in 1999 werd opgericht door Axel Meise, hanteert een tegelijk eenvoudige en revolutionaire filosofie: vanuit de sterke overtuiging dat lichtkwaliteit staat voor levenskwaliteit, ontwikkelt het bedrijf holistische, multifunctionele lamp- en spotsystemen. Met zijn onberispelijke design- en lichtkwaliteit wil Occhio ruimtes verbinden en volledige gebouwen voorzien van hoogwaardige verlichting.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie