Home > Productnieuws > Verlichting > Inspiratiemiddag van de NSVV

Inspiratiemiddag van de NSVV

Delen

De Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) en Lichtontwerp Nederland organiseren gezamenlijk een inspiratiemiddag. Doel is om belangstellenden – leden én niet-leden – te informeren en ideeën uit te wisselen over de toekomst van licht en verlichting. De inspiratiemiddag vindt plaats op 16 mei.

“Dat er veel ontwikkelingen en veranderingen zijn, staat vast”, aldus de NSVV over de reden voor het organiseren van de bijeenkomst. “Dit brengt kansen met zich mee, maar we komen ook voor uitdagingen te staan. Hoe wij daar in de lichtwereld mee omgaan, is aan ons. Die route moeten wij gezamenlijk uitstippelen. We beginnen onze reis met het uitwisselen van ideeën om samen antwoorden te vinden op vele vragen. Welke ontwikkelingen zijn er, welke trends bespeuren wij en welke stappen horen daarbij? Wat betekent dit voor de architect, lichtontwerper, gebouwbeheerder, installateur? Welke keuzes moeten we maken, welke keuzes kunnen we maken en welke juist niet? Wat verstaan we nu echt onder duurzaamheid en circulariteit?”
Een lamp gaat tegenwoordig meer dan 100.000 branduren mee en dat is een prachtige en duurzame ontwikkeling, maar gaat de techniek achter die lamp in hetzelfde tempo mee?

De bijeenkomst vindt plaats in de Occhio Architecten Showroom aan de Pedro de Medinalaan 1a in Amsterdam, van 13.00 tot 18.30 uur. Sprekers zijn onder meer Loek Blok van Unifit (over Casambi), prof. ir. Wout van Bommel (over binnenverlichting), Luc Schlangen (over gezondheid als leidraad bij lichtdesign) en Thomas Leenders (over verlichting en circulariteit). Aanmelden kan via [email protected], onder vermelding van inspiratiemiddag 16/5. Toegangsprijs: 45 euro voor leden NSVV/LON en 75 euro voor niet-leden.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand