Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MDXL Project & Interieur

april 3

Gratis
de woonindustrie

Op maandag 3 april presenteert De Woonindustrie tijdens MDXL Project & Interieur samen met zo’n 200 nationale en internationale interieurmerken de nieuwste ontwikkelingen en producten op gebied van interieur en ontwerp.

MDXL Project & Interieur is een exclusief netwerkevent gericht op interieurbedrijven in de groeiende projectmarkt plaats. Dit evenement voor architecten, projectontwikkelaars, inrichters en adviseurs brengt vraag en aanbod bij elkaar op een inspirerende locatie: De Woonindustrie, hét B2B inkoopcentrum voor de woonbranche.

Kom ontmoeten, netwerken en zakendoen op deze unieke dag. Naast interessante podiumpresentaties van Rockfon, Mobitec en INinterieur en productpresentaties van exposanten presenteren ook diverse gastexposanten zich in het Atrium.

Samen met zo’n 200 nationale en internationale interieurmerken presenteren we de nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van interieur en ontwerp. Een breed aanbod van diverse disciplines zoals meubelen, kantoormeubilair, design, verlichting, woonaccessoires, raam-en wanddecoratie, vloerbekleding, meubelstoffen, smart living, akoestische oplossingen en slapen.

Progamma

  • Van 11.00 – 11.45 uur praat Jan de Jong, Area Sales Manager van Astrimex-partner Rockfon, je bij over de uitdagingen van akoestiek in de projectinrichting en de mogelijke oplossingen.
  • Tussen 13.30 – 14.15 uur deelt Marie Claeys, Sustainability Manager van Mobitec, inzichten over de ontwikkeling van de Corporate Social Responsibility (CSR)-strategie van het bedrijf en de toewijdingen die zijn gemaakt op het gebied van duurzaamheid.
  • Patricia Vernooij, oprichter van INinterieurs, neemt je van 14.30 – 15.15 uur mee in het geheim van Biophilic Design. Biophilic Design is een ontwerpvisie die de band tussen mens en de natuur wil versterken door meer natuurlijke elementen binnen toe te passen

Onze exposanten Dôme DecoDimondi by Teugra, Seuren Tafels, Stylerz, Art CollectionLeclerc & Bouwman VerlichtingJan Kurtz, Rockfon, ABB, Nordlux, 3C Gruppe, Sompex, BKS Meubelen, Infiniti Design, Life is a jungle, Mobitec, SITS en PMP Furniture zijn met productpresentaties in het Atrium aanwezig.

Naast de podiumpresentaties en de productpresentaties van exposanten vind je ook presentaties van gastexposanten Diadesi, Be-Max Office Concepts, Werk aan de Muur, vloerkledenwinkel.nl,  Clochard Fabrics, Kayden Stone & Ceramics, Geberit, Omar Antwerp, Design8 en Let you Blossom in het Atrium.

Bezoeken

Vooraf aanmelden is niet nodig, het tonen van je persoonlijke QR-toegangscode van De Woonindustrie bij binnenkomst geldt als entreebewijs. Heb je deze nog niet, vraag deze dan hier aan.

Kom ontmoeten, netwerken en zakendoen,

kom op maandag 3 april naar MDXL Project & Interieur.

Gegevens

Datum:
april 3
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
Site:
https://dewoonindustrie.nl/mdxl-project-interieur/

Organisator

De Woonindustrie
Telefoon:
31 303 03 27 00
E-mail:
info@dewoonindustrie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Woonindustrie
Symfonielaan 1
Nieuwegein, 3438EW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
31 303 03 27 00
Bekijk de site van Locatie