Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MATEXPO 2023

6 september 2023 - 10 september 2023

Internationale vakbeurs voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu.

MATEXPO 2023 is een monument onder de beurzen. Al 40 edities lang. Weinig beurzen hebben zo’n rijke geschiedenis als MATEXPO. Dit betekent ook dat de beurs heel wat moeilijke tijden heeft zien voorbijkomen. Elke economische crisis die er sinds de oprichting van de beurs eind jaren 40 is geweest, heeft op de een of andere manier een invloed gehad. Toch zijn er een aantal constanten: een niet-aflatende groei in vraag en aanbod, diversificatie en innovatie hebben ervoor gezorgd dat MATEXPO editie na editie kon uitbreiden. Meer machines, meer exposanten, meer bezoekers.

MATEXPO 2023

Van woensdag 6 tot en met 10 september in Kortrijk Xpo (België) vind MATEXPO plaats. En dat al voor de 40e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van het land. De beurs is bestemd voor vakmensen uit de wereld van de bouw, wegenwerken, burgerlijke bouwkunde, recycling, goederenbehandeling, industrie, enz.

Volgende editie wordt een feesteditie, want MATEXPO is toe aan haar 40e editie. Dit mogen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan. De voorbereidingen voor deze feesteditie zijn al volop aan de gang. Zo zal de officiële opening terugblikken op de voorbije edities, maar ook uitkijken naar de toekomst in deze boeiende sector. Daarnaast zullen er in aanloop naar en tijdens MATEXPO verschillende activiteiten zijn waarbij we terugblikken op 40 edities. Doorheen de beurs willen we ook een oldtimer parcours van machines aanleggen. We kregen reeds heel wat mooie kandidaturen toegestuurd. Meer informatie volgt.

Op MATEXPO zijn de grootste merken ter wereld aanwezig. 340 exposanten, constructeurs, verdelers van materieel en leveranciers van diverse uitrustingen verwelkomen u verspreid over een oppervlakte van 135.000 m². Zij stellen hun beste en nieuwste producten voor, waardoor bezoekers een kans krijgen om kennis te maken met het grootste aanbod van machines en materieel voor de wegenbouw, burgerlijke bouwkunde, algemene bouw, bouwvoertuigen, afvalverwerking, recyclage, reinigingsmachines en goederenbehandeling in de Benelux. Er zijn ruim 1500 merken vertegenwoordigd, waaronder heel wat primeurs.

Gegevens

Begin:
6 september 2023
Einde:
10 september 2023
Site:
https://www.matexpo.com/nl/

Organisator

MATEXPO
Telefoon
003256980760
E-mail
info@matexpo.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kortrijk Xpo
President Kennedylaan 100
Kortrijk, 8500 België
+ Google Maps
Telefoon
+32 56 24 11 11
Bekijk de site van Locatie