Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis masterclass verlichting voor interieurontwerpers

15 september 2023

Bezoek de gratis masterclass verlichting voor interieurarchitecten, georganiseerd door Lixero Verlichting. Samen aan de slag met lichtplannen en de technische aspecten!

Licht. Het kan je project maken of breken. Licht heeft ontzettend veel invloed op de sfeer van een locatie. Maar ook bepaalt licht hoe wij mensen en voorwerpen zien. In onze masterclass voor interieurarchitecten leer je hoe je juist omgaat met verlichting.

Onze ervaren light designer neemt je tijdens deze masterclass mee in de wereld van verlichting. We beginnen bij de basis maar gaan daarna wat verder de diepte in. Je leert zo over het effect van verschillende lichtkleuren (Kelvin) op mensen en voorwerpen. Ook vertellen we je meer over wanneer je bijvoorbeeld trackspots gebruikt of beter kunt kiezen voor inbouwspots. Wij zorgen ervoor dat je meteen aan de slag kunt met alles wat je vandaag leert.

Tijdens de gratis masterclass is er de ruimte om persoonlijk advies te krijgen voor een project waar je mee bezig bent. Onze designer laat hier graag zijn licht over schijnen. Schrijf je in voor deze leerzame ochtend. De masterclass zal plaatsvinden in Microlab Eindhoven op het bruisende Strijp-S.

Organisator

Lixero Verlichting
Telefoon
0493311314
E-mail
info@lixero.eu
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Microlab Eindhoven Strijp-S
Kastanjelaan 400
Eindhoven, 5616 LZ
+ Google Maps
Telefoon
040-3400100
Bekijk de site van Locatie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand