Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maison & Objet Paris 2023

7 september 2023 - 11 september 2023

€80

Als er één evenement is dat niemand in de wereld van decoratie en design wil missen, dan is het Maison&Objet Paris 2023 wel! Tweemaal per jaar komt de hele lifestyle-sector – merken, ontwerpers, ambachtslieden, interieurontwerpexperts en natuurlijk jij, onze bezoekers – bij elkaar om connecties te maken en nieuwe deals te sluiten, ondergedompeld in een levendige smeltkroes van de nieuwste trends en omringd door spannende nieuwe ontdekkingen. Decoratieve stukken, designmeubels, accessoires, textiel, geuren en serviesgoed strekken zich uit zover het oog reikt. Welkom in je tweede thuis.

Waarom je hier als interieurarchitect wil zijn

  1. Creatief en praktisch, je hebt inspirerende en geïnspireerde oplossingen nodig, van conceptontwikkeling tot implementatie…
  2. Het is door ondergedompeld te worden in een kwalitatieve smeltkroes van diverse invloeden en expertise dat jouw talent echt tot bloei komt en jouw ideeën geslepen worden. Maak je klaar om te lachen om de standaard stijlen!
  3. De wereld verandert. En daarmee ook de hospitality ruimtes, die steeds hybrider en multidisciplinair worden, hun geschiedenis en gewoonten opnieuw uitvinden. Meer dan ooit toegewijd aan lokaalheid, zonder iets van hun aantrekkingskracht op wereldschaal te verliezen, brengen ze intieme en sociale ruimtes samen. Co-werken, co-living… Begrijp de essentie van deze nieuwe levensstijlen.

Gegevens

Begin:
7 september 2023
Einde:
11 september 2023
Kosten:
€80
Site:
https://www.maison-objet.com/en/

Organisator

SAFI
Telefoon
33 (0)1 44 29 03 99
E-mail
serviceclientvisiteurs@safisalons.fr
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Paris Nord Villepinte Exhibition Centre
ZAC Paris Nord 2
Villepinte, 93420 Frankrijk
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie