Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interieur talks

8 juli 2023 @ 16:00 - 19:00

Ga in gesprek met Jan Visser en Mandy van Wintage over duurzaamheid in meubels tijdens Interieur Talks; hoe maak je de juiste keuzes?

Wintage

Mandy was eén van die millennials die haar draai in de 9 tot 5 cultuur niet kon vinden… Zo één waarvan de enige bijdrage in een teammeeting, de theepot was… Een hoofd vol met dromen en creatieve ideeën in plaats van targets en teambuilding. Met een mantel van bruine krullen en een grote grijns kan je nooit helemaal plaatsen wat er in haar schuil ging.

Fastfood, fast fashion een versnelde manier van leven die ons met de paplepel is ingegoten… Maar zij schakelde liever terug, geen fast furniture voor *Mandy Windhorst*, al als klein meisje omringde zij zich het liefst met de antieke items van haar grootouders. De pracht en praal van designer items, de waarde van kwalitatieve producten en de onderscheidende details waren haar Brinta.

In 2021 ontpopte dit tot *Wintage*, een Vintage en Tweedehands designmeubel dealer.

Jan Visser

Ik probeer met mijn interieur ontwerpstudio een verschil te maken door bewust en duurzaam te ontwerpen. Dit betekent dat ik mijn impact inzichtelijk en meetbaar wil maken. En verantwoording wil nemen voor de keuzes die ik samen met jou maak. Hoe kunnen we met een duurzaam interieurontwerp werken aan een toekomst waar in we niet nemen, maar teruggeven?

Ik ga graag met jou de uitdaging aan om te kijken hoe jij een positieve impact kan maken met jouw interieur. Zo kan jij genieten van een interieur dat waardevol is voor jou en je vrienden, familie of collega’s, en een interieur dat van waarde is voor de toekomstige generaties.

Organisator

Stitching Stories
Telefoon
06 36002810
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Open Space Haarlem
Luitestraat 35
Haarlem, 2011 VR
+ Google Maps