Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Interieur Collectie Dagen

22 september @ 10:00 - 24 september @ 17:00

Interieur Collectie Dagen

Op InCoDa komt interieurdesign en ambacht samen. Hoe blijf jij jouw klanten verrassen en maak je van jouw winkel een inspiratiebron voor de consument? Ontdek de nieuwste collecties, trends en opkomende talenten en merken op het gebied van onder andere raamdecoratie, vloeren, wandbekleding, stoffering en akoestiek in een gemoedelijke en creatieve sfeer samenkomen.

Laad je op met gratis verzorgde catering om het volledige uit je bezoek te halen. Bezoek InCoDa’s Interieur Festival met verschillende nieuwe toepassingen, masterclasses van inspirators en meer inspiratie podia. Alles voor jouw vakgebied en nieuwe inzichten geven voor een succesvolle toekomst.

Spot jong en gerenommeerd talent voor jouw winkel of projecten op het Nederlandse Kampioenschappen Parketleggen (NKP), het Nederlandse Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) en de presentaties van de gerenommeerde opleidingen.

Ben jij een retailer, interieurprofessional, stylist, projectinrichter of interieurarchitect op zoek naar de nieuwste raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering inspiratie en contacten? Zet dan 22, 23 en 24 september 2024 in je agenda en bezoek hét vakevent waar interieurdesign en ambacht elkaar ontmoeten!

Gegevens

Begin:
22 september @ 10:00
Einde:
24 september @ 17:00
Site:
https://www.interieurcollectiedagen.nl/

Organisator

Interieur Collectie Dagen
Telefoon
+31 (0)183 680 680
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ
+ Google Maps
Telefoon
31 (0) 183 680 680
Bekijk de site van Locatie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand