Laden Evenementen
Home > Evenementen > De Architecten Wielerkoers 2024 in Wijchen!

De Architecten Wielerkoers 2024 in Wijchen!

Delen

Ben je architect, sportief en hou je van netwerken tijdens hét buiten-event van het jaar?

Dan ben je welkom op de 2e editie van de Architecten Wielerkoers! Want ook dit jaar gaan we opnieuw een fantastische editie neerzetten! Inspirerend en uitdagend met volop mogelijkheden om nieuwe contacten op te doen en bestaande te bestendigen.

 

Wieler-minded organisatie pakt editie 2024 weer op!

Na de geslaagde ‘Drenthe- en EK editie’ van 2023 hebben de vier initiatiefnemers alweer snel de plannen gesmeed voor 2024. Filex, Nexxt Lighting,  DecoLegno en Vepa the furniture factory pakken als organisatie vol enthousiasme deze unieke koers weer op.

 

Een unieke ‘Gelderland editie’

Dit jaar gaan we neerstrijken in het Land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen! Het gebied rondom Wijchen gaat de deelnemers verrassen met imponerende dijken, een fraaie route, idyllische dorpjes en een streek vol met een nostalgisch karakter. We gaan de mooiste routes maken waarbij je dit jaar kan kiezen tussen 55 km en 90 km. Ook op snelheid kun je je voorkeur aangeven, zodat het vooral genieten is deze dag. Deelnemers voelen zich vooral thuis tijdens deze fantastische wielerdag!

Natuurlijk kan iedereen weer rekenen op alle bekende faciliteiten, waaronder gratis parkeren, bewaking van de fietsen en douchegelegenheid en sluiten we af met een aantrekkelijke afterparty.

 

Voor architecten met passie voor fietsen en passie voor architectuur

De Architecten Wielerkoers is er voor architecten met passie voor fietsen en (interieur) architectuur en wordt jaarlijks mogelijk gemaakt door een prachtig aantal wieler-minded bedrijven. Hiermee staat deze koers stevig op de kaart voor de komende jaren.

 

Meer weten?

Neem contact op met de organisatie;

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand